Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΕΠ – Βρεφονηπιακοί σταθμοί: 121 προσλήψεις – Πώς θα κάνετε την αίτησή σας

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες, όλων των ειδικοτήτων, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

Μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι αιτήσεις για 121 προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2020-2021.



Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες, όλων των ειδικοτήτων, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ

Η καταληκτική ημερομηνία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων είναι η Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365