Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 18 χρόνια – Συνελήφθη ο δολοφόνος

Ο 44χρονος αναμένεται να μεταχθεί τις επόμενες μέρες στον Βόλο

Συνελήφθη, μετά από ένταλμα του ανακριτή Βόλου, ενώ πέρασε στο έδαφος της Ελλάδας από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, ένας 44χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Χρυσούλας Σπαθούλα, πριν 18 χρόνια στο σπίτι της στο Διμήνι, όπου ζούσε μόνη.

 
Τον 44χρονο υπέδειξε, ως τον άνθρωπο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα, ο 43χρονος Αλβανός που συνελήφθη στις 2 Ιουλίου 2020, από δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε στο σπίτι και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι πήγε στο σπίτι για να κλέψει λίρες, που η γυναίκα ισχυριζόταν ότι είχε, αλλά ότι δεν τη σκότωσε.

Ο 44χρονος αναμένεται να μεταχθεί τις επόμενες μέρες στον Βόλο και να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, όπως αναφέρει το magnesia news.

Τον Μάιο του 2002 η Χρυσούλα Σπαθούλα, σε ηλικία 71 χρονών, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα της συνταξιούχου του ΙΚΑ βρέθηκε στη φτωχική της μονοκατοικία, στο Διμήνι, δύο περίπου ημέρες μετά τη δολοφονία, από γείτονες. Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατός της επήλθε 30 περίπου ώρες πριν τον εντοπισμό της και αρχικά η ιατροδικαστής θεώρησε ότι ο θάνατός της επήλθε από κατακλυσμιαία αιμορραγία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Δύο περίπου 24ωρα αργότερα ωστόσο η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποψίες των αστυνομικών, για βίαιο θάνατο και για δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365