Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Η στιγμή του εμπρησμού στη Μόρια - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Αυτή είναι η στιγμή του εμπρησμού στο ΚΥΤ της Μόριας. Ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο να ανάβει φωτιές σε θάμνους είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας εκ των ανδρών αφγανικής καταγωγής, που ανακοινώθηκε σήμερα ότι συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για τον εμπρησμό.


Οι διάσπαρτες εστίες φωτιάς σε πολλά και διαφορετικά σημεία, γρήγορα εξαπλώθηκαν, με αποτέλεσμα το ΚΥΤ να τυλιχτεί στις φλόγες και να καταστραφεί, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Την ανακοίνωση για τη σύλληψη των "εμπρηστών της Μόριας", όπως τους χαρακτήρισε, έκανε ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365