Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε διαδικτυακή συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 18/9 - Δείτε τα θέματα

Δείτε τα θέματα

Σας  καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η οποία θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης,  την  Παρασκευή  18 Σεπτεμβρίου  2020, και ώρα 3.15μ.μ.(15.15), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του  άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,  σε συνδυασμό με το άρθρο 10 της από 11-03-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/Α΄/11-3-2020) : 


«Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» καθώς και των με αριθ.40/20930/31-03-2020 και  163/29-5-2020 εγκυκλίων ΥΠΕΣ, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο 11η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας, έτους 2020 

2ο Αποδοχή παραίτησης του  Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και ορισμός αντικαταστατών των  παραιτηθέντων.

3ο Αποδοχή παραίτησης του  Προέδρου  και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας και ορισμός αντικαταστατών των  παραιτηθέντων. 

4ο Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Αριδαίας στον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας

5ο Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Αριδαίας στον Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας

6ο Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Αριδαίας στον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο  «ΙΚΑΡΟΣ»

7ο Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο Σαρακηνών « Η ΘΥΕΛΛΑ».

8ο Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου ΤΚ Δωροθέας στον Α.Π.Ο. «Αλμωπός Αριδαίας»

9ο Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την υποβάθμιση του υποκαταστήματος Α΄Μισθωτών Πέλλας (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αριδαίας)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
   ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365