![]() |
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr |
Το τρίτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα ο Αλμωπός Αριδαίας, στο γήπεδο της Σωσάνδρας, με αντίπαλο τον Εθνικό Γιαννιτσών, επικρατώντας με σκορ 2 - 0.
Οι δύο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης και Φώτης Μητσάκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο Αλμωπός παρουσιάστηκε νωθρός στο παιχνίδι του και δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, οι ποδοσφαιριστές του είχαν βαριά πόδια από την επίπονη προετοιμασία, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο γκολ τα πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Γκέσιος, ενώ ο Αλμωπός είχε ευκαιρίες με τον σκόρερ, αλλά και τον Ρογγότη στο πρώτο μέρος.
Από την άλλη ο Εθνικός παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά οι Τσαλμάς, Κυζιρίδης και Μπουράκης δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Έδειξε όμως πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr
αχ αχ αχ βαρια ποδια και βαρια σφυρια που πας μα αφτους ,,,απο τριτο ραφι αγορασε η ομαδα φετος πανηγηρισμοι χωρισ λογω γιορτες για β εθνικη κ παιχτες τοπικου
ΑπάντησηΔιαγραφή