Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Δημήτρης Μπίνος: Υπογραφή 31 Συμβάσεων Ιδιωτικών Έργων CLLD/ LEADER της Αναπτυξιακής Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση για την υπογραφή 31 Συμβάσεων Ιδιωτικών Έργων CLLD/ LEADER της Αναπτυξιακής Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 7.682.959,48 ευρώ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. 



Τις 31 συμβάσεις με τους Τελικούς Δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υπέγραψε για την Αναπτυξιακή ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» κ. Δημήτρης Μπίνος ως Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχές του για καλή πορεία και επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Όπως είπε, «η στήριξη του ιδιωτικού τομέα που έχει τη δυναμική να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη, αποτελεί έμπρακτη στήριξη στον τόπο μας. Χαίρομαι που ανάμεσα στους τελικούς δικαιούχους, βρίσκονται και πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι επιλέγουν με αυτόν τον τρόπο να επενδύσουν στον τόπο μας και στους οποίους εύχομαι καλή δύναμη».











3 σχόλια:

  1. Ο Μπίνος που λέει οτι είναι ηθικός και δίκαιος, δεν παραιτείται από την Αναπτυξιακή Πέλλας, παρότι ένα χρόνο είναι Δήμαρχος ο Χρήστος Μπάτσης. ΕΥΓΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ για το παράδειγμα που δίνεις. Όλα για τις φωτογραφίες,πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα γίνουν εκλογές και τελειώσει η θητεία του θα φύγει. Μέχρι τότε κάνε υπομονή. Ξέρω σε τσούζει, αλλά δεν πειράζει. Πιες μια σόδα.....

      Διαγραφή
  2. Μην ανυσηχείται μικροί και ποταποί μου φίλοι, ο κ. Μπίνος σύντομα θα οριστεί Πρόεδρος στο ίδρυμα Μενέλαος Λουντέμης. Κι έτσι θα κλείσετε μια και καλή τα στόματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365