Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των κρουσμάτων στο εργοστάσιο - Τουλάχιστον 35

Κρούσματα από το εργοστάσιο και σε γειτονικούς νομούς

Ο συναγερμός σήμανε μετά την ανίχνευση των πρώτων θετικών κρουσμάτων στην κονσερβοποιία φρούτων στα Γιαννιτσά, η οποία απασχολεί 680 άτομα, πολλοί εκ των οποίων είναι εποχικοί και ζουν σε κοντινές περιοχές σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Πιερία.



Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, μέχρι τώρα έχουν ανιχνευτεί τουλάχιστον 35 κρούσματα κορωνοϊού από το εν λόγω εργοστάσιο. Την προηγούμενη εβδομάδα ανιχνεύτηκαν τα πρώτα 10 κρούσματα και αυτή άλλα 25.

Κρούσματα από το εργοστάσιο και σε γειτονικούς νομούς

Εντωμεταξύ, πολλά από τα κρούσματα αυτά εντοπίζονται στην περιοχή της Γουμένισσας στο Κιλκίς.

Οπως ανέφερε το τοπικό site maxitis.gr «μετά την χθεσινή ανίχνευση δύο κρουσμάτων σε πολίτες κατοίκους του συνοικισμού του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Παιονίας και τις διαδικασίες ιχνηλάτησης που ακολούθησαν, ανακαλύφθηκαν έντεκα ακόμη φορείς του ιού από την περιοχή της Γουμένισσας και της Γρίβας ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους δεκατρείς». Οπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος πρόκειται για εργαζομένους στο εν λόγω εργοστάσιο των Γιαννιτσών, ενώ έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία της ιχνηλάτισης και στο τοπικό νοσοκομείο έχουν φθάσει τα δείγματα 14 ακόμη ατόμων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς δήλωσε, μάλιστα, στον ιστότοπο maxitis.gr, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για την εφαρμογή τοπικού λοκ-ντάουν στην περιοχή της Γουμένισσας και Γρίβας.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr, skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365