Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και  μαθητών(μαθητές Α τάξης), χωρίς την παρουσία γονέων και κηδεμόνων. Στη 
συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές και εκπαιδευτικοί .


Οι μαθητές /τριες θα προσέλθουν στο σχολείο  με μάσκα  και τσάντα τηρώντας τις δέουσες αποστάσεις στις 08:15.Κατά την είσοδό τους στο σχολείο θα οδηγούνται στον χώρο της αυλής που προσδιορίστηκε  για κάθε τάξη και στη συνέχεια στις τάξεις τους, από το  προσωπικό του  σχολείου.
                
Μετά τον αγιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες,  αφού παραλάβουν τα βιβλία τους και ενημερωθούν για την ορθή χρήση της μάσκας, θα αποχωρήσουν από το σχολείο  ανά τάξη στις 12:00. Η  αποχώρηση των Α’ Β’ Γ’ τάξεων θα γίνει από την πύλη της οδού Εμ. Παππά και των Δ’ Ε’ ΣΤ’ τάξεων από την πύλη της οδού Παύλου Μελά προς αποφυγή συγχρωτισμού.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και την έξοδο από το σχολείο καθώς και κατά την παραμονή στις αίθουσες διδασκαλίας.
                 
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους.


Ο Διευθυντής του Σχολείου

Σωτηριάδης Συμεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365