Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Παρατείνονται για ένα χρόνο οι συμβάσεις 4.000 εργαζόμενων στην Υγεία

Το προσωπικό θα εργαστεί για επιπλέον 12 μήνες

Το προσωπικό θα εργαστεί για επιπλέον 12 μήνες υπό τους ίδιους όρους και στις ίδιες θέσεις, ενώ η παράταση θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ. 



Το «πράσινο φως» έλαβε o ΟΑΕΔ για να παρατείνει τις συμβάσεις 4.000 εργαζομένων στο πρόγραμμα του Οργανισμού για τα νοσοκομεία και τους φορείς υγείας. 

Το προσωπικό θα εργαστεί για επιπλέον 12 μήνες υπό τους ίδιους όρους και στις ίδιες θέσεις, ενώ η παράταση θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ. 

Υπενθυμίζεται ότι η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ), που έχει ήδη δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο, προβλέπει κονδύλι ύψους 60 εκατ. ευρώ το οποίο κατανέμεται σε ετήσια βάση ως εξής:

για το έτος 2020: έως 33.000.000 ευρώ
για το έτος 2021: έως 25.000.000 ευρώ
για το έτος 2022: έως 2.000.000 ευρώ
Στην περίπτωση που ο Φορέας Υποδοχής δεν αποδεχθεί τον υποδειχθέντα από το ΚΠΑ2 άνεργο, δεν καλύπτεται η συγκεκριμένη θέση. Οι υποδειχθέντες άνεργοι που δεν τοποθετούνται με ευθύνη των Φορέων Υποδοχής τοποθετούνται, με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, σε αντίστοιχη θέση άλλου Φορέα Υποδοχής, βάσει της αίτησής τους ή άλλης επιλογής τους, καθ’ υπέρβαση του εγκεκριμένου σε αυτόν αριθμού θέσεων και με σύμφωνη γνώμη του Φορέα Υποδοχής.

Οι ωφελούμενοι οι οποίοι, σύμφωνα με τον οριστικό πίνακα κατάταξης ανέργων, τοποθετούνται στους Φορείς Υποδοχής δεν δύνανται για οποιονδήποτε λόγο να αιτηθούν την μετακίνησή τους καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365