Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: ΦΩΤΟ: Αντιπροσωπεία της Σερβίας και επιμνημόσυνη δέηση στο Σέρβικο μνημείο στον Εξαπλάτανο

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Σέρβικο μνημείο πεσόντων που βρίσκεται στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Σέρβους στρατιωτικούς που πολέμησαν στην περιοχή μας κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.


Στεφάνι κατατέθηκε από αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας και εκπροσώπους των Σερβικών ενόπλων δυνάμεων.

Στο μνημείο τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ τον Δήμο Αλμωπίας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιαννίδης, ενώ παρόν ήταν τοπικοί φορείς και κάτοικοι του Εξαπλατάνου.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:



































1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα καμια ανακοινωση απο το Δημο Αλμωπιας ενα τοσο σημαντιικο γεγονος για την Αλμωπιαν μας .Υπηρχε λογος για διασπορα του κορονιου ειμουνα εκει τυχαια ειναι απο τις λιγες φορες που κρατηθηκαν αποστασεις και φορουσανε ολοι μασκες. Τι συμβαινει με την Ανατολικη Αλμωπια πληρης εγκαταλειψη .Υπ το μνημειο του Εξαπλατανου ειναι ενα απο τα καλυτερα συντηρημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365