Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του 4ου Δ.Σ. Αριδαίας-Ξενιτιδείου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/09/2020, στις 9.30 π.μ. μόνο με την παρουσία εκπροσώπων μαθητών-τριών και εκπαιδευτικών.Η προσέλευση των μαθητών-τριών θα γίνει στις 8.15 π.μ. και η αποχώρηση στις 12.00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, είναι υποχρεωτική.
Επίσης οι μαθητές-τριες να έχουν μαζί τους τις σχολικές τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους.
    
Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά σε όλους μας!

Η  Διευθύντρια του Σχολείου  
Ιατρίδου Ελένη-Νικολέτα
                                

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365