Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Aλ. Τσίπρας: O κ. Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη σε κάθε Μακεδόνα, σε κάθε Έλληνα που εξαπάτησε

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για όσους χάθηκαν από τις πλημμύρες και τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο Thessaloniki Helexpo Forum.



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγορώντας τον για «εξαπάτηση» που «πλέον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες». «Όταν λύσαμε -όπως επέβαλαν τα συμφέροντα της χώρας μας – τη χρόνια εκκρεμότητα μας με τους Βόρειους γείτονες μας, με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σήκωσαν τη χώρα στο πόδι. Σήμερα, τους παινεύει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας για την πιστή τήρηση της Συμφωνίας. Είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης «οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, όχι σε εμάς, αλλά σε κάθε Μακεδόνα, σε κάθε Έλληνα που εξαπάτησε», μια «συγγνώμη που κραύγαζε ότι δήθεν πούλησα την Μακεδονία για τις συντάξεις», που «έβαλε το κόμμα του πάνω από τη χώρα και γέμισε τους Έλληνες με ψέμα, μίσος και διχασμό, παραποιώντας την ιστορία, την ίδια τη συμφωνία, αλλά και την εθνική γραμμή που χαράχθηκε και από την παράταξή του».

Kατηγόρησε γενικότερα την κυβέρνηση για «εξαπάτηση» του λάου σε όσα του έταξε για την οικονομία, ότι έφερε την ύφεση πριν από την πανδημία και ότι μετά «παρά τα γεμάτα ταμεία και τη δημοσιονομική ελευθερία», «δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για να συγκρατήσουν την ύφεση».

Ακόμα άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση μιλώντας για έξι παράλληλες κρίσεις και καταλήγοντας ότι «14 μήνες μετά την εκλογή της αυτή η κυβέρνηση εξελίσσεται σε μια μεγάλη απάτη, που αποκαλύπτεται κάθε μέρα».

5 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας. Αλέξη ετοιμάσου να ξανακυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ έδωσες όνομα και γλώσσα στους Σκοπιανούς και ζητάς από τον Μητσοτάκη που καταψηφίσε τη συμφωνία σου να ζητήσει συγνώμη. Πας καλά;
    9.41 το πολιτικός απατεώνας ταιριάζει καλύτερα αλλού. Ξέρεις εσύ σε ποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας είναι το μέλλον της Ελλάδας.Ας το παραδεχτούμε όλοι μας.
    Φώφη ?συνταξιουχος δημ υπαλληλος πήρε το κόμα απ τον μπαμπα..κοκ...μηδέν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ώριμος ο Τσίπρας, ενημερωμένος και με άποψη. Όχι σαν τον άχρηστο, τον μπαχαλάκια τον Μητσοτάκη. Μέσα σε ένα χρόνο τα κατέστρεψε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365