Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Επιβεβαίωση Aridaia365: Κλειστά τα σχολεία στην Πέλλα μέχρι την Παρασκευή

Επιβεβαίωση Aridaia365

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Νομού Πέλλας μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του Aridaia365.


Η αρμόδια επιτροπή εισηγήθηκε εκ νέου την αναστολή, βασιζόμενη στα επιδημιολογικά δεδομένα της Πέλλας.

Εξετάζεται από το Υπουργείο η εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

9 σχόλια:

  1. Στην Αλμωπία με μηδενικά κρούσματα για ποιον λόγο να είναι κλειστά τα σχολεία δεν το έχω καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω της κινητικότητας των κατοίκων από τους άλλους δήμους. Γι αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ας μπουν τα Γιαννιτσά σε καραντίνα τότε !

      Διαγραφή
  2. Για να μη στιγματίσουν τα Γιαννιτσά οι βουλευτές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας πούνε το σκεπτικό που δεν ανοίγουν και όχι αόριστα επιδημιολογικά φορτία. Φοβούνται να μην έχουμε ασυμπτωματικα παιδιά η μήπως είναι φορείς οι εκπαιδευτικοί? Το ότι τα παιδιά πηγαίνουν φροντιστήρια, ΚΔΑΠ και άλλες δραστηριότητες δεν είναι επικίνδυνο, σύμφωνα με το σκεπτικό τους? Οι γονείς νομίζω ότι τωρα πρέπει να διαμαρτυρηθούν, αν θέλουν μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι για τις μάσκες κλπ. Αν υπάρχουν γονείς που δεν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία τότε θα πρέπει να κρατήσουν τα παιδιά εσωκλειστα στα σπίτια τους για να μην κολλήσουν στα πάρκα και τις πλατείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι οκ κλειστά τα σχολεία! Όλα τα φροντιστήρια ανοιχτά!εκεί που πληρώνουμε δεν κολλάει ο ιός?έλεος πια!!!!!μας κουρασατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχει δικό της Βουλευτή η Αλμωπία ? Τα συμφέροντα της στο συγκεκριμένο θέμα είναι Διαφορετικά ίσως και αντίθετα απ των Γιαννιτσών. Οι βουλευτές Γιαννιτσών θα αποφασίζουν για την έδεσσα και την Αλμωπία ??????? κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα φροντιστήρια που είναι ανοιχτά εκεί δεν κολλάνε?μόνο στα σχολεία?Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου 12:22.. έλεος δηλ μας δουλεύουν κανονικά κ κάνεις δε μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365