Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Συνάντηση με ενημέρωση θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό της περιοχής

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 04/09/2020 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης των Λουτρών, συνάντηση του Προέδρου κ. Μπάτση και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ούτσκα με τον Τομεάρχη Τουρισμού ΠΚΜ κ. Θάνο, για ενημέρωση σχετικά με την τουριστική
επισκεψιμότητα της τελευταίας περιόδου και γενικότερη συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό της περιοχής. 



Στην συνάντηση ήταν παρόν και ο βουλευτής κ. Βασιλειάδης, ο κ. Νικολάου, προϊστάμενος διεύθυνσης τουρισμού ΠΚΜ και εκπρόσωποι του συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων ΔωματίωνΛουτρακίου.

3 σχόλια:

  1. Προστατέψτε τη φυσική ομορφιά προληπτικά.Μην επιτρέπεται την παράνομη διαμόρφωση δασικών εκτάσεων σε χωράφια και μετά οικόπεδα.
    Αυτός ειναι ο αληθινός πλούτος του τόπου μας.
    Όλοι μας πρέπει να καταγγέλουμε όσους μπαίνουν σε δασικές εκτάσεις που χρόνια τώρα θαυμάζουμε και ξαφνικά τις βλέπουμε με κερασιές κάστανα και άλλα δένδρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Λουτρά υπάρχει κάποιος που ξέρει 3 ξένες γλώσσες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365