Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε σχολικές δομές ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης, μέσα στην ατυχή συγκυρία της μη λειτουργίας των σχολείων, επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Γιαννιτσών.
Ο Λάκης Βασιλειάδης συνομίλησε με τους διευθυντές και μέρος του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων για το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.

Ο Βουλευτής βρίσκεται σε συχνή επαφή με γονείς παιδιών ΑμεΑ και με ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες. Γνωρίζει, στο βαθμό που του επιτρέπεται, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες αυτές. Η πρόσβαση σε εξειδικευμένες και αξιόπιστες σχολικές μονάδες για τα παιδιά αυτά είναι απόλυτης σημασίας.

Όπως ανέφερε ο Λάκης Βασιλειάδης στους συνομιλητές του, η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στις οικογένειες με ΑμεΑ, ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά. Η κατάσταση στα Γιαννιτσά χρήζει βελτίωσης σε πολλά σημεία. 

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τους αρμοδίους, ώστε να μπορέσει να συντονίσει τις παρεμβάσεις του με τις ανάγκες των μονάδων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365