Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: Συνεχίζονται οι κλοπές σε σπίτια στο Αετοχώρι και στα γύρω χωριά

Για τα συμβάντα εχουν ενημερωθεί οι αρχές

Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες για τις κλοπές που γίνονται από αγνώστους στο Αετοχώρι Αλμωπίας και στα γύρω χωρία όπως η Νότια.


Οι άγνωστοι κλέφτες συνεχίζουν την παράνομη δραστηριότητα τους. Μάλιστα τις τελευταίες δύο μέρες, σημειώθηκαν στο Αετοχώρι άλλες δύο κλοπές σε σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι διέρρηξαν δύο σπίτια και αφαίρεσαν από μέσα ρούχα, λεφτά, και φαγητά.

Οι κλοπές είναι επαναλαμβανόμενες, οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και εξοργισμένοι και ζητούν προστασία από την αστυνομία.

Για τα συμβάντα έχουν ενημερωθεί οι αρχές, μάλιστα σήμερα το πρωί βρέθηκαν στο χωριό άντρες της ασφάλειας και του Α.Τ. Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση... Εγώ αυτή τήν αστυνομία των τελευταίων 25 ετών δεν πρόκειται να τούς δώσω ούτε ένα ευρώ από τον υδρωτα μου... (φορολογικά)
    Ότι θέλει κάνει ο καθένας σε αυτό το κράτος. Μπουρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:18 τους δεινης καθε μερα με καθε συναλαγη που κανεις απο τσιχλα μεχρι αεροπλανο περνει μιζα το κρατος η μονη λυση ειναι η επιλεγεις σωστους πολιτικους η φευγης απο τη χωρα οσο για τους κλεφτες πρεπει να μας δωσουν το δικαιωμα να υπερασπιζομαστε την περιουσια μας οχι αν τους πλακωσεις να τους πληρωνεις και απο πανω απο αλλη γλωσσα δεν καταλαβαινουν αυτα τα καθικια σαπισμα στο ξυλο και μεσα

      Διαγραφή
  2. Έχουν κλέψει τα τέσσερα σπίτια από τα έξι που κατοικούνται-αν φέρουν τα σκυλιά από Θεσσαλονίκη θα τους βρουν οχι πολύ μακριά από το σημείο που κλέψανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε με ενα drone θα τους βρουνε στο πι και φι χωρις να κουνησουν το δαχτυλακι τους αλλα γιατι να ιδρωσουν ? οι μπατσοι που ηρθαν με την σημανση μας το ειπαν ξεκαθαρα ε και να τους βρουμε την αλλη μερα θα ειναι εξω! οποτε γιατι να κουραζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365