Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Κατάληψη εργαζομένων στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ

Δειτε τις φωτό

Κατάληψη από το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με τους εργαζόμενους του τοπικού Υποκαταστήματος πραγματοποιείται σήμερα από νωρίς το πρωι, στο κτήριο της Αριδαίας.


Ο λόγος της κατάληψης είναι η μεταφορά υπαλλήλων στην Έδεσσα και η μείωση του ανθρώπινου δυναμικού,  που ισοδυναμεί με την υποβάθμιση του Υποκαταστήματος της Αριδαία.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Νικος Παρουτογλου με τον Τάσο Θεοδωρίδη, οι οποιοι ακουν τις θέσεις των εργαζομένων.

Δειτε τις φωτό:







11 σχόλια:

  1. Μωρέ μπράβο, έχει τόσους εργοζωμενους ο εφκα Αριδαίας?
    Εγώ όταν πηγαίνω μόνο κάνα 2-3 βλέπω συνέχεια.
    Εξεπλαγειν τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ωρα θα πατε εσεισ οι συνδικαλιστεσ για τσιπουρο? γιατι μονο αυτο σασ ενδιαφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι αυτοι οι χαμογελαστοι καλοζωισμενοι ανθρωποι ειναι εργαζομενοι του ΙΚΑ Αριδαιας; και ολοι εμείς που δευτερο βρακί δεν εχουμε θα πρεπει να διαδηλωνουμε γι αυτους γιατι ολοι χρειαζονται; που χρειαζονται; να μαζευουν ψηφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύστοχος ο σχολιασμός...εχει τόσους υπαλλήλους το ΙΚΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ντρέπονται λίγο λέω εγώ.....Και το ΙΚΑ Αριδαίας και το ΟΑΕΔ Αριδαίας δεν κάνουν τίποτα....όποτε έχω μια δουλειά σ αυτές υπηρεσίες ξέρω ότι δεν θα κάνω τίποτα. Εδώ και πολλά χρόνια έπρεπε να καταργηθούν αυτές οι υπηρεσίες στην Αριδαία. Μόνο το μισθό παίρνουν και από δουλειά απολυτος τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως όποτε πήγα στον ΟΑΕΔ και την δουλειά μου την έκανα και ήταν ευγενέστατοι. Για το ΙΚΑ δεν ξέρω..

      Διαγραφή
    2. Άστα να πάνε... Πήγα πριν λίγο καιρό στον ΟΑΕΔ για να ρωτήσω κάτι και ήμουν εγώ και μια κοπέλα μαζί με έναν νεαρό. Τα γραφεία ΟΛΑ άδεια και ήταν μόνο ένα κύριος που βγήκε να εξυπηρετήσει την κοπέλα με τον νεαρό και μια κυρία μέσα στο γραφείο που δε σηκώθηκε καν. Ο κυριούλης είχε ένα βαριεστημένο ύφος και με το ζόρι συνεννοήθηκε η κοπέλα μαζί του. Εμένα με αγνόησαν, φυσικά, και δε ρώτησαν τι θέλω ποτέ... Ε, σηκώθηκα και έφυγα εκνευρισμένη.... Άι στο καλό τους. Πληρώνονται μια χαρά, κάνουν τις διακοπές τους και δεν τους καίγεται καρφί. Πατάνε και στο γραφείο μια στο τόσο και όλα οκ. Άντε από 'κει!

      Διαγραφή
  6. Άνθρωπο δεν βρίσκεις εκεί καθημερινή μέρα, τώρα βλέπω όλοι εκεί. Όχι παιδιά να κλείσει, αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλος το αραλικη παίδες? Να κλείσει να κλείσει να κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε λίγη ντροπή δεν έχετε; Κάθε φορά που έρχομαι ψάχνω υπάλληλο και πάντα τους βρίσκω έξω για τσιγάρο, και κατεβάζουν και τα μούτρα? Ρε να κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΎΓΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΕΣΣΑ ΝΑ ΉΤΑΝ ΣΩΣΤΟΊ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΑΜΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΆΡΟ ΕΞΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8:30 ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΟΥΤΕ 8 ΩΡΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365