Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ανάρτηση με νόημα από την Μελίτα Χισκάκη

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Χισκάκη

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. Χισκάκη:



Κάποιοι ξέχασαν να παραιτηθούν από θέσεις που κατέλαβαν όχι για την επαγγελματική και επιχειρηματική τους δεινότητα αλλά από την αιρετή τους ιδιότητα. Από τη στιγμή που η ιδιότητα αυτή παύει να υφίσταται, δεν καταλαβαίνω πώς όχι μονο δέχονται να διατηρούν τη θέση τους αλλά και επιδεικτικά τη διαφημίζουν.

Το ήθος γράφεται με ήττα που είναι το πρώτο "ι" στην ελληνική γλώσσα και κουλτούρα.

11 σχόλια:

  1. επειδή έχουμε χάσει επεισόδια, που αναφέρεται?σε στελέχη του Ουραγου παρουτογλου? που? διπλοθεσίτες? ποιοί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρια χισκακη πριν κρινετε εκλεγμενους δημοτικους συμβουλους απαντηστε μας με ποια ιδιοτητα ειχατε προσβαση σε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα του δημου. οφειλετε να απαντησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδειξτε την κατηγορία που γραφετε, διαφορετικά ζητω από το διαχειριστή να σβήσει το σχόλιο ως ψευδές και υβριστικό για το πρόσωπό μου.

      Διαγραφή
  3. Συγνώμη αλλα ο εκλεγμένος σύμβουλος είναι κάτι περισσότερο απ τον τελευταίο Δημότη?
    2ον.Μακάρι όλο το Δημ Συμβούλιο να είχε τις γνώσεις της Χισκάκη και τρίτον αυτό δε σημαίνει ότι θα ψηφίσουμε ξανά Μπίνο ή Μπάτση.
    Κάτι φρέσκο αλλά με εμπειρία ανώτερου επιπέδου έχει να προτείνει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είπε η Χιτσκακη που διατηρεί θέση παρότι δεν είναι αιρετη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελίτα Χισκακι, μια παλιά ανάμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε εκτεθεί τόσο πολύ, γιατί το συνεχίζεται; Αυτό πια είναι εμμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού κυρία Μελίτα δεν λέτε που αναφέρεστε, εμείς οι δημότες που να καταλάβουμε; Εάν καταλαβενει μόνο ο υπεύθυνος, πιο το κέρδος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που τα πληρώνει ο δημότης δεν είναι προσωπικα δεδομένα ρε γελοίε! Ο κάθε δημότη πρέπει να γνωρίζει τα πάντα για τον Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365