Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αριδαία: Παράπονα για τον χώρο αναμονής των τραπεζών

Πρέπει οι υπεύθυνοι των τραπεζών να δούνε πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο θέμα και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται

Δέκτες παραπόνων γίναμε στο Aridaia365, απο πολίτες της Αλμωπίας που θέλουν να εξυπηρετηθούν από τραπεζικά καταστήματα της Αριδαίας.



Συγκεκριμένα τα παράπονα αφορούν τον χώρο αναμονής. Εξαιτίας του COVID-19 στα τραπεζικά καταστήματα μπορούν να εισέρχονται μόνο 2 ή 3 πολίτες ταυτόχρονα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στον προθάλαμο και εξω απο τις τράπεζες να υπάρχει αρκετός κόσμος στην αναμονή, ειδικά τις ώρες αιχμής. 

Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι πολιτες ανάμεσα τους και ηλικιωμένοι περιμένουν όρθιοι για αρκετή ώρα, αφού δεν υπάρχουν κάποια καθίσματα. Το χειρότερο είναι πως σε συγκεκριμένα τραπεζικά καταστήματα οι πολίτες περιμένουν εκτός από όρθιοι και μέσα στον καυτό ήλιο, αφου δεν υπάρχει τέντα ή κάποια ομπρέλα.  Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τις προηγούμενες μέρες, κάποιοι εκ των ηλικιωμένων ένιωσαν δυσφορία, αποτέλεσμα της ορθοστασίας και του ήλιου.

Πρέπει οι υπεύθυνοι των τραπεζών να δούνε πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο θέμα και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται.

6 σχόλια:

  1. Πολυ σωστή επισήμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει παραγίνει το κακό.Κάποιος να τους τραβήξει το αυτί.Μαγαζάκια ειναι κι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ζητάνε εθελουσία έξοδο από τους υπαλλήλους θα κλείσουν όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών. Λες να τους ενδιαφέρει αν ψηνομαστε η χρεχομαστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσιολογικό όταν πηγαίνουν όλοι τέλος του μήνα 2150 έχουμε υπάρχουν 5 εναλλακτικοί τρόποι για να πληρωθεί μία ΔΕΗ εκτός τράπεζας. Επομένως σε κάποιους αρέσει να περιμένουν και να διαμαρτυρόνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί, όταν πηγαίνουν στο φαρμακείο που περιμένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεινο το μηχανακι που σου δινη αριθμο προτερεοτητας ,μηπως να το βγαλετε απο εξω?τουλαχιστον να καθομαστε απεναντι πινοντας κανα καφε περιμενοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365