Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Π. Νάνου: Στόχος; Η βελτίωση της καθημερινότητας - Σκοπός; Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να το πετύχουμε μαζί (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας:



Στόχος; Η βελτίωση της καθημερινότητας.
Σκοπός; Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να το πετύχουμε μαζί.

Η καθαριότητα για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Σε αυτό όμως θέλουμε συμμάχους και τους πολίτες του Δήμου μας, γιατί η καθαριότητα είναι υποχρέωση όλων μας. Εμείς από την μεριά μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη της Αριδαίας και τα χωριά μας να έχουν την εικόνα που τους αξίζει. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, όμως έχουμε πείσμα, θέληση, στόχους και όρεξη για δουλειά και είμαστε βέβαιοι πως και με την δική σας συμβολή θα το πετύχουμε.

Κόντρα λοιπόν στον αρνητισμό και στην κακεντρέχεια. Κόντρα στον κίτρινο τύπο και σε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες από αρχείο. Κόντρα σε δηλώσεις που στόχο έχουν να προκαλέσουν.

Εμείς απαντάμε με πράξεις και δουλειά. Αλλάζουμε την εικόνα του τόπου μας. Με χώρους καθαρούς και νοικοκυρεμένους.

9 σχόλια:

  1. Ποιες πράξεις κορίτσι μου αντιλαμβανεσαι τι λες, οι πολίτες ναι και δεν ξεχνούν, γρήγορα περνά η τετραετία αρχίστε να το συνειδητοποιειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινά και εσύ τις αναρτήσεις για να εκτεθείς όπως ο άλλος αντιδήμαρχος με τις έξυπνες αναρτήσεις για το συντριβάνι το οποίο έγινε πάλι κάδος σκουπιδιών και εστία μόλυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Κα Νανου για την τοποθέτηση σας.Ηδη, από τις πρώτες μέρες η διαφορά από τον προκάτοχό σας φαίνεται.Και δεν είναι ανάγκη,να ανατρέχετε στο παρελθον,για το οποίο έτσι και αλλιώς οι προηγούμενοι κρίθηκαν.Σας εύχομαι καλή επιτυχια στο δύσκολο έργο σας,με δύναμη και σεβασμό στους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά τα είπε. Εγώ μένω όμως στο ότι η καθαριότητα είναι δουλειά όλων μας. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε σαν πολίτες και να δούμε τις ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφηστε τη θεωρια και καντε πραξεις .Εχουμε χορτασει απο δηλωσεις,θεωριες,φωτογραφιες και αναρτησεις με παχια λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά δε ντρέπονται έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κοριτσάκι μου, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Αφού εσύ δεν ξέρεις καν που πέφτει το εργοτάξιο, ο Μπάτσης θα κανονίζει και εσύ θα βγαίνεις φωτό. Ποιόν δουλεύεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχετε χαθεί πραγματικά. Ο Μπάτσης μόνος του παντού, γιατί δεν τον στηρίζετε πια? Προσπαθήστε να γίνετε ομάδα όπως παλιά. Γιατί αυτή η διχόνοια, τόσο γρήγορα? Άσε Πολυξένη τα παχιά λόγια και βοηθήστε τον τόπο και τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365