Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση Νίκου Παρουτογλου με αφορμή την κατάληψη στο ΙΚΑ Αριδαίας

Διαβάστε την δήλωση του Νίκου Παρουτογλου

Διαβάστε την δήλωση του Νίκου Παρουτογλου με αφορμή την κατάληψη του ΙΚΑ Αριδαίας απο εργαζόμενους:



" Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω αποδυνάμωση της πόλης της Αριδαίας. Ήδη  έχουν κλείσει πολλές υπηρεσίες ως σήμερα και είναι κάτι που έχει στοιχήσει .Τα κέντρα αποφάσεων οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψιν την ιδιομορφία του Δήμου μας (μεγάλη έκταση του Δήμου , ύπαρξη πολλών υλοτόμων κα) και να εξετάσουν το θέμα στη σωστή βάση. Εμείς από την πλευρα μας ως Δήμος , έχουμε χρέος να ζητήσουμε επιτακτικά να παραμείνει ανοιχτο το κατάστημα ΙΚΑ Αριδαίας , βάζοντας στο τραπέζι όμως τα σωστά επιχειρήματα σε βάση πολιτική και όχι ρουσφετολογικη..."

4 σχόλια:

  1. μασ δουλεύεις ρε φίλε τράβα κοιμησου, τώρα το θυμηθηκατε!!!απο το μαρτιο εχει βγει η αποφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος δεν του αρέσει ας πάει σπίτι του
    Αρκετά τόσα χρόνια πληρώνουμε ενοίκια και υπαλλήλους για να έχουνε κάποιοι σίγουρα εισοδήματα. Στην ζωή δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο και το δημόσιο δεν μπορεί να είναι εξαίρεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δείτε,πόσο Ελλάδα είναι η Μακεδονία και μάλιστα η ακριτική Αλμωπία.Δωσε μας σανό Μητσοτάκη,δεν χορταινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα εγώ που ζω καθημερινά με το άγχος της επιβίωσης να τα βάψω μαύρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365