Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση Μπίνου - Παρουτογλο χθες βράδυ

Οι δύο αντρες σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν την πολιτική επικαιρότητα της Αλμωπίας

Συνάντηση, η οποια μπορει να χαρακτηριστεί τυχαία, αφου δεν ήταν προγραμματισμένη, είχαν χθες βράδυ σε γνωστό καφέ της Αριδαίας ο Δημήτρης Μπίνος και ο Νίκος Παρουτογλου.



Οι δύο αντρες σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν την πολιτική επικαιρότητα της Αλμωπίας, τον τρόπο που γίνονται τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και για την Γενική, δια ζώσης Συνέλευση των Λουτρών την Πέμπτη στο Ξενιτίδειο.

Νωρίτερα ο κ. Μπίνος εθεάθη με τον Σάκη Χατζηδημητρίου.

3 σχόλια:

  1. υπάρχει δηλαδή μια εικόνα που οι 3 απ τους 4 τα πάνε καλά μεταξύ τους?
    Κι απ την άλλη φωνάζουν απλά ! χωνέψτε το, Δήμαρχος είναι ο Μπάτσης...(αλλά έργο δεν θα γίνει)...
    Δυστυχώς αγαπητοί συμπολίτες στην Αριδαία υπήρξαν καλοί Δήμαρχοι .Οπότε η θέση του εκάστοτε νυν Δημάρχου δεν ειναι και πολύ εύκολη....
    Τον συγκρίνει ο κόσμος με καλύτερες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος ανθρώπινος προσιτός ήρεμος και ταπεινός που πάντα δεχόταν τους πάντες ήταν ο Πασοης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.. Εφετζιλίκια λες και είναι δημοτικοί άρχοντες στο New York και από πράξεις μηδέν εις το πηλίκο. Κρίμα γιατί και εμείς εδώ ζούμε και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365