Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Υπέρ των προτάσεων Μπάτση ψηφίζει ο Χρήστος Νιβουρλής - Λείπει από την τηλεδιάσκεψη ο Δ. Μπίνος - Όλο το ρεπορτάζ

Στην τηλεδιάσκεψη δεν συμμετέχει η παράταξη Μπίνου, εκτός από τον Χρήστο Νιβουρλή

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας με τηλεδιάσκεψη βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.


Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτση πρότεινε για Πρόεδρο της ΔΕΥΑ τον Γιάννη Κετικίδη, Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Βέσκο και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ τον Σταύρο Αναστασιάδη. Οι προτάσεις όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Aridaia365 πέρασαν.

Στην τηλεδιάσκεψη δεν συμμετέχει η παράταξη Μπίνου, εκτός από τον Χρήστο Νιβουρλή, ο οποίος όχι μόνο συμμετέχει, αλλά ψηφίζει και υπέρ των προτάσεων του Χρήστου Μπάτση. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα πολιτικό φλερτ μεταξύ του Χρήστου Νιβουρλή και της παράταξης του Δημάρχου. Το μέλλον θα το δείξει αυτό.

Πάντως να τονίσουμε πως κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η απουσία της παράταξης Μπίνου από την τηλεδιάσκεψη, αφού όλο τον προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πρώην Δήμαρχος ζητούσε να γίνουν τα Δημοτικά Συμβούλια με αυτόν τον τρόπο και σήμερα που γίνεται κάτι τέτοιο η παράταξη του, εκτός του Χρ. Νιβουρλή, δεν είναι παρούσα.

4 σχόλια:

  1. ρε Μπίνο κάπου ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση ματ έκανες κ νιβουρλι μάλλον το μελών σου ανήκει,είσαι άνθρωπος με ήθος κ αξιοπρέπεια,μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε λίγο την δήλωση που έκανε ο κύριος Νιβουρλης και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365