Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας για την επόμενη βδομάδα

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση: για την επόμενη εβδομάδα (είτε τα σχολεία παραμείνουν κλειστά είτε ανοίξουν) θα ισχύσει το συνολικό πρόγραμμα της εβδομάδας, όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση. 



Για τα διαδικτυακά μαθήματα ισχύουν οι σύνδεσμοι των ψηφιακών τάξεων των καθηγητών/-τριών που σας έχουν αποσταλεί σε προηγούμενο mail. 

Ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς πιθανότατα θα υπάρξουν αλλαγές, είτε λόγω τοποθέτησης καθηγητών σε άλλα σχολεία, είτε λόγω αδυναμίας σύνδεσης στο σύστημα. Αυτή τη στιγμή το σχολείο μας δεν εμφανίζεται στα κλειστά σχολεία στη σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας. 

Για τις σχετικές ανακοινώσεις μπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα, όπου επίσημα ανακοινώνονται οι αποφάσεις του Υπουργείου σχετικά με το ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php

2 σχόλια:

  1. Και τη προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν στη λίστα μέχρι τη Κυριακή το βράδυ. Και για να μην έχει βγει ανακοίνωση ακόμα ότι θα ανοίξουν άρα δεν ανοίγουν. Γιατί πρέπει να γίνει κ μια προετοιμασία κ μια ενημέρωση για τους αγιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι έτοιμοι για την ουσία! Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε την ύλη και να κάνουμε δουλειά.Αγιασμοί γιορτές και οτιδήποτε είναι χαλαρό το αφήνουμε στην άκρη.Κοιτάμε την ουσία το διάβασμα και προχωράμε δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365