Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Θεοδώρα Τζάκρη: Ανέλαβε αναπληρώτρια Τομεάρχης Εξωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο Τύπου

Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εξωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με Αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό και το Εξωτερικό Εμπόριο η Θεοδώρα Τζάκρη.



Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη ανέλαβε τα καθήκοντα της αναπληρώτριας Τομεάρχη Εξωτερικών με αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό και το Εξωτερικό Εμπόριο. Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της, η κ. Τζάκρη δήλωσε: «Με αίσθημα τιμής και ευθύνης, ανέλαβα τα καθήκοντα της αναπληρώτριας Τομεάρχη Εξωτερικών σε δύο κρίσιμους τομείς. 

Τον Απόδημο Ελληνισμό, η διαδικασία συμμετοχής του οποίου στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας ξεκίνησε από την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και το Εξωτερικό Εμπόριο, το οποίο αποτελεί το πιο κρίσιμο πεδίο για την ανόρθωση της Οικονομίας της Ελλάδας και της Πέλλας. Σε στενή συνεργασία με όλους τους φορείς του παραγωγικού κόσμου και με σύμμαχο τη δυναμική του Οικουμενικού Ελληνισμού, δεσμεύομαι να εργαστώ έτσι ώστε η Ελλάδα και η Πέλλα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες του παρόντος και του μέλλοντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365