Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Κόντρα Μπάτση - Μπίνου στην Γενική Συνέλευση των Λουτρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις Μπάτση και Μπίνου

Επεισοδιακή είναι η γενική συνέλευση των Λουτρών, η οποία ενώ αρχικά ορίστηκε κεκλεισμένων των θυρών, τελικά αυτό όμως άλλαξε τελευταία στιγμή.

Αρχικά ο κ. Μπάτσης κατηγόρησε τον κ. Μπίνο πως έφτασε την επιχείρηση στην σφράγιση και πως με δικές του ενέργειες το απέτρεψε. Μάλιστα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτεταμένα στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ο κ. Μπάτσης τόνισε με νόημα πως δεν υπάρχει λόγος για σπατάλη σε μία επιχείρηση,  για να κερδίσουμε κάτι όπως είπε. Ενώ επίσης με νόημα ανέφερε πως το υδροηλεκτρικό λειτουργεί.

Στη γενική συνέλευση των Λουτρών τοποθετήθηκε ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Μπίνος.

Απαντώντας στις κατηγορίες του σημερινού Δημάρχου και Προέδρου, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε σε παραβάσεων στις οποίες έχει υποπέσει ο κ. Μπάτσης σε σχέση με το σήμα των Λουτρών.

Επίσης, όσον αφορά στο υδροηλεκτρικό, τον κατηγόρησε ότι απαξιώνει με τη συμπεριφορά του την τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, τις προηγούμενες Διοικήσεις, τους παλιούς προέδρους οι οποίοι εργάστηκαν για το σημερινό αποτέλεσμα.

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις Μπάτση και Μπίνου.


8 σχόλια:

  1. Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο Μπάτση , αλλά δεν μπορεί ούτε να διαβάσει σωστά! Δεν μπαίνω κάν στην ουσία της συζήτησης. Αλλά ο Δήμαρχος πρέπει τα βασικά να τα έχει.
    Υγ. δεν ψηφίζω ούτε για πλάκα Μπίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε φίλε τι έχει ο μπινος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι κτήμα σου τα λουτρά μπατση... Μειώσεις έκανες παντού για το καλό της επιχειρήσεις εεε όχι για καλό δικό σου και του λιουγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο λόγια και μπατσκες είσαι έργο μηδέν τίποτα δεν κάνατε και ούτε θα κάνετε..στα τάρταρα είσαι έκανες μείωση και στην μίζα των οδηγών λεωφ, για αυτό τα λεοφωρεια σταμάτησαν να έρχονται.. Νόμιζες ότι επειδή είσαι δήμαρχος είσαι ανώτερος από της εταιρίες λεωφορείων καημεενεε τι σε περιμένει ακόμα.. Δες με τι μίσος σας κοιτάνε στα λουτρά οι εργαζόμενοι και όλη η αλμωπια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμενιτη μην κρυβεσε ότι είστε κολλητοί με τον μπατση θα πατωσεις μαζί με αυτόν σου δίνουμε το λόγο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον πετσοκοψε ο Μπίνος με επιχειρήματα και έδειξε πώς μπορεί να είναι ξανά Δήμαρχος
    . Ο μπάτσης ήταν ένα λάθος της στιγμής που θα το πληρώνουμε 4 χρόνια. Μια τετραετία χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπάτση σε κομμάτιασε ο μπινος και με τα δίμηνα πτυχιούχων και μη που βοηθάει την οικογένεια του φοιτητή και τον ίδιο τον φοιτητή αλλά και με τις παρεμβάσεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365