Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αναβολή Έναρξης Λειτουργίας Σχολείων στην Πέλλα

Δελτίο Τύπου Λάκη Βασιλειάδη

Αναβολή Έναρξης Λειτουργίας Σχολείων στην Πέλλα. Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με Νίκη Κεραμέως.


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πριν λίγο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ ότι τα σχολεία στην Πέλλα δεν θα ανοίξουν αύριο.

Σε άμεση επικοινωνία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη, η Υπουργός Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως, του ανακοίνωσε ότι μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, αναβάλλεται η έναρξη της σχολικής χρονιάς στην Πέλλα, για 3 ημέρες. 

Μετά το πέρας του τριημέρου, θα επανεξεταστούν τα επιδημιολογικά στοιχεία και θα ληφθούν νέες αποφάσεις. Ο Βουλευτής βρισκόταν και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς φορείς, ώστε η δοκιμασία αυτή που περνάει η Πέλλα να αντιμετωπιστεί με συντονισμό και άμεσες, αποτελεσματικές ενέργειες.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365