Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Εδεσσαϊκός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το φιλικό με το Ριζάρι ο προπονητής Β. Ασλανιδης

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:


Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Βασίλη Ασλανιδη για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ο τεχνικός των Πράσινων Βασίλης Ασλανιδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομιστήκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Εδεσσας.Εκει αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις θεωρήθηκε σκόπιμο ο Βασίλης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου θα χειρουργηθει άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, με τις ευχές και τις σκέψεις όλων να είναι μαζί σου coach!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365