Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Προς νέα αναβολή οδεύει το άνοιγμα των σχολείων

Την τελική απόφαση θα την πάρει το Υπουργείο Παιδείας

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της Π.Ε. Πέλλας είναι αν θα ανοίξουν τα σχολεία την Δευτέρα, μετά τις δύο αναβολές τις προηγούμενης εβδομάδας, εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 η εισήγηση που υπάρχει από την αρμόδια επιτροπή των υπουργείων υγείας και παιδείας, είναι να μην ανοίξουν ούτε αυτή την εβδομάδα τα σχολεία στην Π.Ε. Πέλλας. 

Μένει να ανακοινωθεί επίσημα η συγκεκριμένη απόφαση και αν δεν αλλάξει κάτι τα σχολεία στην Π.Ε. Πέλλας δεν θα ανοίξουν ούτε την Δευτέρα.

Την τελική απόφαση θα την ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

11 σχόλια:

  1. Απροετοιμαστοι και ανοργάνωτοι... Η τηλεκπαίδευση έπρεπε να έχει αρχίσει από την 1η Σεπτεμβρίου.
    Ευτυχώς υπάρχουν τα φροντιστήρια και γίνεται η δουλειά εκεί, όπως πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα φροντιστήρια δεν είναι το θέμα κ δυστυχώς δεν έχουν όλα τα παιδιά αυτή την δυνατότητα,το θέμα είναι να ανοίξουν γιατί είναι κ τα παιδιά τις πρώτης όλων των σχολείων που είναι η πρώτη επαφή με το διαφορετικό..κ εκτός αυτό με τηλεδιάσκεψη μάθημα δε γίνεται, κοροϊδία είναι. Στην Αθήνα γίνεται χαμός κ έχουν ανοίξει τα σχολεία κανονικά κ στην Πέλλα όχι..ποιος ο λόγος;; Εξηγήσετε κ μιλήστε καθαρά.. έλεος πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πέλλα εχει πανω απο 150 ενεργά κρούσματα. σε σχέση με την τον πληθυσμό της αθήνας αναλογικά έχουμε πιο πολλα κρουσματα.τελος να τονίσω πως στην αθηνα πάνω από 10 σχολεία ειναι κλειστά εξαιτίας κρουσμάτων

      Διαγραφή
    2. Πια 150 βρε χαϊβάνι και εσυ,600 έχει μόνο στα γιαννιτσα

      Διαγραφή
  3. Potisre.ton.dzamtzi.exi.exafanisti.apo.prosopu.gis.🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίξτε τα σχολεία επιτέλους! δηλαδή ποια είναι η διαφορά που έχετε ανοιχτούς τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία κλειστά.. φτάνει πια με αυτήν την κοροϊδια στέρητε από τα παιδιά μας την καθημερινότητα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ο λόγος να ανοίξουν με τόσα κρούσματα; Ας αρχίσει τηλεκπαιδευση, ας κλείσουν και τους παιδικούς αφού υπάρχει πανδημία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλουμε να ανοίξουν τα σχολεια δεν αντέχουμε άλλο φτάνει πια.αφου κάθε μέρα ειναι όλα τα παιδιά μαζί στην πλατεία. Ανοίξτε με δικιά μας ευθύνη. Των γονεων.. Θα μάθουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λυπαμε ποσο προβατα μπορει να εισται μερικοι γονεις ρε..............ξυπνηστε επιτελους....για να ξεφορτωθείτε τα παιδια απο το σπιτι θέλετε να τα στείλετε με μάσκα?????????????πατε καλα???????σε λιγο που θα λιποθυμάνε και θα τρέχει η μυτούλα αιμα θα σας δω,,,,η οταν τα εμβολιάσουν κρυφά επειδή πηγε ο εοδυ μια μερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωπα ρε γονείς εσείς που κρίνετε και φωνάζετε πως το παιδι μου θα παει στο σχολείο με μάσκα?? Και αν είναι να στείλω το παοδι μου με μάσκα σχολείο τότε μην τα ανοίγεις και από δίπλα στο παιδι σου εχεις καπνίσει 20τσιγαρα... Σε νοιάζει ξαφνικά... Θέλετε να ανοίξουν τα σχολεία να γυρίζετε όλες εσείς στς καφετέριες να πίνετε τα καφεδάκια σας.. Σκέψου έδυ κυρία μου που κράζεις αν παει το παιδι σου και στο σχολείο και γυρίσει άρρωστο ποιος θα σου φταίει αυτός που δεν ήθελε να ανοίξει τα σχολεία.. Ελα ηρεμήστε λίγο και πατήστε στην γη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μην ανοίξουν καθόλου... είναι το πλέον καλύτερο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365