Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας στους αδερφούς ΜΠΟΦΤΣΗ

Ευχαριστήριο

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους αδερφούς ΜΠΟΦΤΣΗ, για την πολύτιμη προσφορά τους, ήτοι τη δωρεά προστατευτικών μασκών και γαντιών, για τις ανάγκες των υφισταμένων μας Υπηρεσιών.

Η ενέργειά τους αυτή, τη παρούσα δύσκολη στιγμή των μέτρων προς αποφυγή και περιορισμό του κορωνοϊού (COVID-19), διευκολύνει σημαντικά το παραγόμενο έργο της Υπηρεσίας μας, που αποβλέπει στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας και εν γένει στην εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής μας, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σε εμάς, για την αναγνώριση του έργου μας από πλευράς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365