Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

“Δεν πίστευα στον κορονοϊό και μάλλον για αυτό τιμωρήθηκα” – Ο Κρητικός αντιδήμαρχος που κινδύνευσε να πεθάνει

Κινδύνευσα να πεθάνω, δεν περίμενα ότι θα το πάθω εγώ αυτό

«Δεν πίστευα στον κορονοϊό και μάλλον για αυτό τιμωρήθηκα» είπε ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε νοσήσει από κορονοϊό.

 
«Κινδύνευσα να πεθάνω, δεν περίμενα ότι θα το πάθω εγώ αυτό. Ακόμα και τις πρώτες ημέρες που νόσησα δεν το πίστευα και για αυτό στην αρχή ήρθα σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Φαιστού, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA.

Αν και τα παιδιά του κατέβηκαν από την Αθήνα στην Κρήτη για να τον δουν όταν έμαθαν ότι νόσησε, όπως είπε ο κ. Φασομυτάκης, τα έβλεπε από ένα παράθυρο για να μην έρθει σε επαφή μαζί τους.

«Περνούσα τον δικό μου Γολγοθά. Τώρα που σας μιλάω, ο δεξιός κάτω λοβός στον πνεύμονά μου έχει επηρεαστεί λόγω κορονοϊού» ανέφερε ο κ. Φασομυτάκης

Μάλιστα ο κ. Φασομυτάκης απάντησε και σε όσους πίστευαν ότι έλαβε χρήματα για να πει ότι νοσεί από κορονοϊό λέγοντας πως αυτό δε συνέβη. «Ποιος είμαι εγώ για να μου δώσουν λεφτά και να πω ότι έχω κορονοϊό;» είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο διάστημα εκείνο που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο: «Είχα χαμηλό οξυγόνο, επιδεινώθηκε η πνευμονία που είχα και μπήκα στο νοσοκομείο. Θα μπορούσα να είχα καταρρεύσει και να είχα πεθάνει. Όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις λες ότι μπορεί να πεθάνεις».

Ο κ. Φασομυτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους αρνητές των μασκών και του κορονοϊού: «Στη φαρέτρα μας έχουμε μόνο τη μάσκα. Μου κάνει εντύπωση που γονείς λένε στα παιδιά να κάνουν καταλήψεις στα σχολεία για τις μάσκες. Με μια μάσκα θα γλιτώσουμε ζωές ανθρώπων. Θέλουμε να γίνουμε φονιάδες; Σας μιλάω εγώ που δεν πίστευα στον κορονοϊό. Αν κολλούσα κάποιον και πέθαινε θα ένιωθα φονιάς».

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Φαιστού αποκάλυψε πως ακόμη και σήμερα τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό, επειδή νόσησε από κορονοϊό.

Πηγή: creta24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365