Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΕΛ Αριδαίας: Οδηγίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ανακοίνωση

Το επισυναπτόμενο πρόγραμμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη 24/9 και για όσο διάστημα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Οι γονείς και κηδεμόνες θα ενημερωθούν με e-mails για τα τμήματα που ανήκει ο κάθε μαθητής/-τρια καθώς και τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων του κάθε καθηγητή/-τριας.



Ο κάθε μαθητής/-τρια εισέρχεται στην ψηφιακή τάξη του καθηγητή/-τριας έχοντας δηλώσει ως username το όνομά του. Καθώς θα καταχωρούνται οι απουσίες εφιστούμε την προσοχή σας να μη δηλώνουν οι μαθητές/-τριες ψευδώνυμα ή λανθασμένα username, καθώς δε θα γίνονται δεκτοί στις τάξεις από τους καθηγητές/-τριες. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την αντίστοιχη εγκύκλιο του Υπουργείου, η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και η βιντεοσκόπηση ή φωτογράφιση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διώκεται ποινικά.

Καθώς τις πρώτες μέρες αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα σύνδεσης κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, παρακαλούνται οι μαθητές/-τριες να επιδείξουν υπομονή και να αναμένουν στις οθόνες τους την έναρξη του κάθε μαθήματος.

Καλή αρχή! Ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα από κοντά...

Διδακτικές ώρες
1η 8:25-9:10
2η 9:20-10:00
3η 10:10-10:50
4η 11:00-11:40
5η 11:50-12:30
6η 12:35-13:10
7η 13:15-13:50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365