Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Βολές Μπίνου για Μπάτση: Τσιγάρο, Μερσεντές και πολιτική αγυρτεία

Δελτίο Τύπου

Αποχώρησε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος από τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, διαμαρτυρόμενος για την σκανδαλώδη επιμονή της Δημοτικής Αρχής να μην επιτρέπει την παρουσία των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.


Αναφερόμενος στη γενική φιλοσοφία του κ. Μπάτση και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Μπίνος χρησιμοποίησε για να την περιγράψει τρεις λέξεις: "Τσιγάρο, Μερσεντές και πολιτική αγυρτεία". Αναφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στην επιμονή του κ. Μπάτση να οικειοποιείται έργα για τα οποία δεν εργάστηκε στο ελάχιστο αλλά τα βρήκε έτοιμα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όπως είναι η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στους Σαρακηνούς όπου πήγε και φωτογραφήθηκε με το τσιγάρο στο χέρι, οδηγώντας την πολυτελή Μερσεντές του Δήμου.

Όπως είπε, αυτό είναι το νέο ήθος που θέλει να επιβάλει ο κ. Μπάτσης, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση στο Δήμο.

1 σχόλιο:

  1. ΜΙλαει ποιος ο μπινος ρε παιδια
    που κουβαλαει προσωπικο φωτογραφο και στο wc και πηγαινε παντου τζαμπα με το αυτοκινητο του δημου που το οδηγουσε αλλος!
    οχι βεβαι πως ο μπατσης με το τσιγαρο και την μαγκια ειναι καλύτερος
    Αλλά έχει μεγαλή σημασία ποιος το λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365