Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση: Τι ψήφισαν όσοι πιστεύουν ότι ο κοροναϊός είναι συνωμοσία (ΦΩΤΟ)

Σε ποσοστό 73% συνολικά οι ερωτώμενοι απαντούν ότι δεν θεωρούν σωστές τις απόψεις περί μη ύπαρξης κοροναϊού

Διαβάστε πού τοποθετούνται, πολιτικά, όσοι πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας



Σε έρευνα της Opinion Poll, για λογαριασμό της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν αν ο κοροναϊός είναι συνωμοσία και πού τοποθετούνται, πολιτικά, όσοι το πιστεύουν.

Λαμβάνοντας ως αρνητική απάντηση μονάχα το «Όχι», καθώς το «Μάλλον Όχι» υποδηλώνει επιφύλαξη πως ίσως και να πρόκειται για συνωμοσία, πρώτοι αναδεικνύονται οι οπαδοί του ΚΚΕ καθώς σε ποσοστό 85,7% συντάσσονται με την ξεκάθαρη επιστημονική θέση και απορρίπτουν τη συνωμοσία.

Ακολουθούν εκείνοι του Κινήματος Αλλαγής με 82,4%, της Νέας Δημοκρατίας με 78,3%, του ΣΥΡΙΖΑ με 78,3% και από εκεί και έπειτα τα ποσοστά αρχίζουν και πέφτουν... επικίνδυνα. Όπως θα περίμενε κανείς το ποσοστό των οπαδών της Ελληνικής Λύσης που θεωρούν πως πρόκειται περί συνωμοσίας είναι μεγάλο ενώ μόλις το 56,3% απορρίπτουν τέτοιο ενδεχόμενο. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι η παρουσία των οπαδών του ΜεΡΑ25 στη συγκεκριμένη λίστα καθώς μόλις το 40% απορρίπτει κατηγορηματικά το «ενδεχόμενο» της συνωμοσίας.

Σε ποσοστό 73% συνολικά οι ερωτώμενοι απαντούν ότι δεν θεωρούν σωστές τις απόψεις περί μη ύπαρξης κοροναϊού.



Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

1 σχόλιο:

  1. Κυρίως οι υπερπατριώτες της Εκκλησίας πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365