Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή η εταιρεία είχε τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία της λόγω κορονοϊού

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της κατέγραψαν ετήσια αύξηση 40% στα 88,9 δισεκατομμύρια δολάρια

Τα μεγαλύτερα κέρδη στην 26χρονη ιστορία της και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού ανακοίνωσε γνωστή εταιρεία.


Συγκεκριμένα, η Amazon.com Inc ανακοίνωσε κέρδη 5,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η εταιρεία διπλασίασε τα καθαρά της κέρδη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Οι διαδικτυακές πωλήσεις της, αλλά και η δράση της για την υποστήριξη εξωτερικών εμπόρων συνεργατών της, αυξήθηκαν στην διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι τιμές των μετοχών της Amazon, που είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση διαδικτυακού εμπορίου παγκοσμίως, αυξήθηκαν κατά 5%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Καθώς οι ανταγωνιστές της έκλειναν τα καταστήματά τους, κατά την έξαρση εξάπλωσης της πανδημίας, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η Amazon προχώρησε στις προσλήψεις 175.000 υπαλλήλων, κατά τους πρόσφατους μήνες, ενώ είδε τη ζήτηση για τις υπηρεσίες της, να εκτοξεύεται.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της κατέγραψαν ετήσια αύξηση 40% στα 88,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Amazon εκτιμούσε ότι ενδεχόμενα θα έχανε χρήματα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, καθώς ανέμενε να ξοδέψει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια για προστατευτικό εξοπλισμό για το προσωπικό της, αλλά και για άλλες δαπάνες που σχετίζονται με την COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365