Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Χρ. Νιβουρλής: Εκλέχθηκα με την παράταξη του Δ. Μπίνου και με αυτήν θα συνεχίζω να αγωνίζομαι

Δήλωση

Διαβάστε την διευκρινιστική δήλωση του Χρ. Νιβουρλή, ο οποίος ήταν ο μόνος από την παράταξη του Δ. Μπίνου που συμμετείχε στο σημερινό με τηλεδιάσκεψη Δ.Σ., ψηφίζοντας μάλιστα τις προτάσεις του Χρ. Μπάτση για την ΔΕΥΑ και την ΔΗΚΕΑ. Στην συγκεκριμένη δήλωση απαντάτε και το εύλογο ερώτημα γιατί έλειπε ο κ. Μπίνος από το Δ.Σ..


ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΒΟΥΡΛΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Με αφορμή δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο το οποίο έκανε λόγω για «πολιτικό φλερτ» δικό μου με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Εκλέχθηκα με την παράταξη του Δημήτρη Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» και με αυτή θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από την ομάδα μας και μέσα από το ρόλο που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά τη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, ως Γραμματέας του σώματος θεώρησα σωστό και υπεύθυνο (σε συνεννόηση με τον επικεφαλή του συνδυασμού μας κ. Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος απουσίαζε λόγω της συμμετοχής του σε Συνεδρίαση της Αναπτυξιακής Πέλλας) να συμμετέχω σε αυτή την πρώτη απόπειρα τηλεδιάσκεψης και έκρινα ότι θα πρέπει να ψηφίσω τις προτάσεις που έγιναν, καθώς η σχετική νομοθεσία δίνει ούτως ή άλλως στο Δήμαρχο τη δυνατότητα να ορίσει τα πρόσωπα που επιθυμεί στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, όπως είναι η ΔΕΥΑ και η ΔΗΚΕΑ.

Εμείς δεν θα κρίνουμε σήμερα τις επιλογές, αλλά θα κρίνουμε αύριο το αποτέλεσμα που θα παράξουν και ελπίζουμε να είναι θετικό για το καλό του Δήμου μας.

Θα συνεχίσουμε ως ομάδα να παρακολουθούμε την πορεία της Διοίκησης και να ασκούμε υπεύθυνη αντιπολίτευση, όπως κάνουμε έως σήμερα.

Χρήστος Νιβουρλής
Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

1 σχόλιο:

  1. ελευθερία γνώμης πρέπει να υπάρχει...και στο κάτω κάτω ποιοί έχουν τα ΜΜΕ στην Αλμωπία? ποιοί ειναι οι σπουδαίοι δημοσιογράφοι που θα δημιουργήσουν και υπόβαθρο δημιουργίας πολιτικού θέματος ?
    Υγ. 1. ο κ. Μπίνος έχασε στις εκλογές και δεν πήρε το μάθημα του.
    Υγ. 2. ο Μπάτσης να μάθει να παραδέχεται ότι οι υψηλές θέσεις δεν ειναι για όλους.
    Υγ.3 ο Χατζηδημητρίου να χωνέψει οτι η τετραετία έχει πολύ δρόμο ακόμα και ίσως χρειαστεί να διοικήσει.
    Υγ.4 οκ Παρούτογλου φιλοξενεί εν γνώσει του ακροδεξιά στοιχεια στο συνδυασμό του ή από αμέλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365