Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ταρασιδης Θεόδωρος κατά της Δημοτικής αρχής: Η κατάσταση της κεντρικής πλατείας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ

Δήλωση

Η κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, κρίνεται το λιγότερο τραγική.


Η κεντρική μας πλατεία η οποία θα έπρεπε να είναι το στολίδι της πόλης μας,  έχει παρατηθεί και εκπέμπει SOS εξαιτίας ανεύθυνων ατόμων.

Ως πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας Υδραίας, δέχτηκα πολλά παράπονα για την κατάσταση της, γεγονός το οποίο αντίκρισα και με τα ίδια μου τα μάτια.

Δρόμοι ασκουπιστοι, οι γύρω γειτονιές εξίσου το ίδιο, κάδοι γεμάτοι σκουπίδια (ακόμα και έξω από αυτούς) γεγονός το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ!

70+ άτομα για την καθημερινή καθαριότητα της πόλης που είναι κύριοι; που πάνε; ποιος τους ελέγχει; ΑΦΑΝΤΟΙ και αυτοί.

Οι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να δράσουν γρήγορα, ώστε αυτή η κατάσταση να αλλάξει και να επανέλθει η εμφάνιση της κεντρικής μας πλατείας εκεί που τις αρμόζει.

Ταρασιδης Θεόδωρος: Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας

4 σχόλια:

  1. θα συμφωνήσω για πρώτη φορά με τον κύριο Ταρασίδη.Το σημαντικό είναι τι κάνουν όλοι αυτοί με την καθαριότητα.Ειδικά στο κέντρο της Αριδαίας βλέπουμε μια κυριούλα να αγκομαχάει μόνη της να καθαρίσει ολόκληρους δρόμους!Πάλι καλά εν μέρει αλλά ειναι δυνατόν να είναι μόνη της? κάποτε η Αριδαία ήταν πεντακάθαρη χωρίς να γίνεται μεγάλο θέμα.Και για να είμαστε ακριβείς...το ίδιο χάλι ήταν και επι δημαρχίας Μπίνου...ας ελπίσουμε ότι θα λυθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θοδωρή, καλό είναι όταν αναφέρεσαι στην κεντρική πλατεία να την αναφέρεις με το όνομά της:πλατεία Σετσκου Αθανασίου. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι. Κατά τα άλλα έχεις δίκαιο να αγανακτεις για το χάλι της.
    Υ. Γ. Επίσης καλό είναι να καταλάβουμε ότι η Αριδαία δεν είναι πόλη. Πόλη δεν την κάνουν οι έξι με επτά χιλιάδες κάτοικοι, ούτε οι πολυκατοικιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ταρασιδη εδώ και χρόνια όχι μονο η πλατεία αλλά όλη η Πόλη είναι στα κακα της χάλια.... Πρεπει όλοι οι κάτοικοι της Πόλης να συνεισφέρουν ηθικά προπάντων στο να διατηρητε η Πόλη καθαρή γιατί και κάθε μια ώρα να καθαριζονται τα πάρκα και οι πλατείες υπάρχουν πάντα αυτοί που θα φάνε και θα πιουνε και δεν θα μαζέψουν τα σκουπίδια τους υπάρχουν επίσης αυτοί που βγάζουν τα κατοικίδια τους για την ανάγκη τους και δεν μαζεύουν της ακαθαρσίες τους όπως προβλέπει ο νόμος καθαρίζουν της αυλες τους και τα φυτά τους και τα πετάνε σε κοινόχρηστους χώρους κτλ κτλ Φιλικά ... μια καθημερινή επισκέπτρια της Πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης η Αριδαία δεν τελειώνει στην πλατεία. Υπάρχουν και αλλού προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365