Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Κανονικά σε λειτουργία από αύριο οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Γιαννιτσών θα λειτουργούν κανονικά, εφαρμόζοντας πλήρως τα προτεινόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την αποφυγή της διασποράς του κωρονοïού COVID-19.


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προστασία τους, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες παρακαλούνται, πριν από την επίσκεψή τους στις υπηρεσίες, να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το αρμόδιο Τμήμα για το κλείσιμο ραντεβού. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιούν είναι τα επόμενα:

Για θέματα αυτοκινήτων: 2382-3-52330

Για θέματα έκδοσης διπλωμάτων: 2382-3-52340

Για τεχνικά θέματα: 2382-3-52350

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365