Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Υδραία Αλμωπίας: Ένας δρόμος που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τις τρύπες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό που μας έστειλε αγανακτησμένος κάτοικος

Ένα μεγάλο πρόβλημα ταλανίζει εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί και χρόνια, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Τ.Κ. Υδραίας Αλμωπίας.



Το οδόστρωμα λίγο έξω από το χωριό είναι ουσιαστικά κατεστραμμένο και γεμάτο τρύπες, ενώ και μέσα στην Τ.Κ. υπάρχουν αρκετές.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, μάλιστα πολλά οχήματα εξαιτίας της άσχημης κατάστασης του οδοστρώματος έχουν υποστεί ζημιές.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν οι κάτοικοι, στις αρχές του μήνα ήταν να γίνει αποκατάσταση του δρόμου, κάτι το οποίο δεν έγινε και αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα γίνει, αφού αν αρχίσουν οι βροχές η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Πρέπει να τονίσουμε πως αρμόδια για την αποκατάσταση του δρόμου εκτός της Τ.Κ. είναι η Περιφέρεια.

Δείτε τις φωτό που μας έστειλε αγανακτησμένος κάτοικος:











1 σχόλιο:

  1. στην Αριδαία για ποιό επικίνδυνος δρόμος παίζει δυνατά να σπάσεις λάστιχα και αυτοκίνητο το σημείο των Οδών Μεταξά και Βοσπόρου...πυκνοκατοικημένο,κεντρικό σημείο αλλά ο δρόμος απίστευτα παρατημένος εδώ και χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365