Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα Δ. Σταμενίτη για καλή σχολική χρονιά

Μήνυμα

«Το φετινό διπλό στοίχημα απόκτησης της γνώσης και διασφάλισης της υγείας θα το κερδίσουμε όλοι μαζί».



Ξεκινά σήμερα η σχολική χρονιά για τα σχολεία του Νομού Πέλλας. 

Το φετινό κουδούνι άργησε να χτυπήσει, όμως έγινε για καλό σκοπό. Για την προστασία της δημόσιας υγείας. Της υγείας των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους του μαθητές του Νομού Πέλλας καλή σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση, νέες εμπειρίες και πρωτίστως γεμάτη υγεία! 

Κάθε νέο ξεκίνημα φέρνει μαζί του νέους στόχους, όρεξη για δουλειά και θέληση για πρόοδο. Και παρότι φέτος όλα μοιάζουν διαφορετικά από ότι είχαμε συνηθίσει, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην απόκτηση της γνώσης, στην καλλιέργεια του νου και στην κατάκτηση των στόχων. 

Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που φέτος καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο. Η Πολιτεία στέκεται δίπλα τους, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια τους.  

Καλή δύναμη στους γονείς, που πρέπει πρώτοι αυτοί να δώσουν το παράδειγμα στα παιδιά και να σταθούν παράλληλα συνοδοιπόροι στις προκλήσεις που φέρνει μαζί της αυτή η νέα αρχή.
Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά!
Το φετινό διπλό στοίχημα της απόκτησης της γνώσης και της διασφάλισης της υγείας, θα το κερδίσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365