Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστολή Θεοδώρας Τζάκρη στην Υπουργό Παιδείας για το θέμα της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Δελτίο Τύπου

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ
Έχοντας πλήρη επίγνωση της συνθετότητας των κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη για το άνοιγμα των σχολείων σε βαριά πληγείσες περιοχές, όπως η Πέλλα, εντούτοις είμαι υποχρεωμένη εκ του θεσμικού μου ρόλου να σας διαβιβάσω τη μεγάλη αγωνία και αβεβαιότητα που ταλανίζουν τις οικογένειες και την εκπαιδευτική κοινότητα της Πέλλας, καθώς παρήλθε η 25η Σεπτεμβρίου, δηλαδή η ημερομηνία που είχε θέσει το Υπουργείο ως καταληκτική για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμη δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το αν τα σχολεία θα ανοίξουν ή όχι την προσεχή Δευτέρα. Η παρούσα επιστολή είναι αποτέλεσμα της άμεσης αντίληψης την οποία έχω διαμορφώσει για την έκταση του κοινωνικού προβλήματος που δημιουργούν αφενός η ολοκληρωτική έλλειψη ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού στο Νομό Πέλλας και αφετέρου η παντελής έλλειψη υπηρεσιακής ενημέρωσης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου σας αναφορικά με το πρόβλημα. 

Παρακαλώ για την άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους σας προκειμένου να τερματιστεί η ψυχική και κοινωνική ταλαιπωρία και αβεβαιότητα που ταλανίζουν τον πολύπαθο νομό μας. 
Ευελπιστώ στην, χωρίς άλλη καθυστέρηση, θεσμική και τελεσίδικη ενημέρωσή μας αναφορικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στην Πέλλα. 

Μετά τιμής

Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365