Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ενοποίηση τουριστικού με το εμπορικό κέντρο της Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Προκηρύχθηκε το εμβληματικό έργο της ενοποίησης του τουριστικού με το εμπορικό κέντρο της Έδεσσας, που περιλαμβάνει απομάκρυνση του παλαιού κλειστού γυμναστηρίου, των βοηθητικών κτισμάτων και του τοίχου του γηπέδου, αλλά και κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου που απελευθερώνεται, καθώς και τμήματος του πάρκου και της οδού 25ης Μαρτίου.Με τη διαμόρφωση των παραπάνω χώρων θα ενοποιηθεί λειτουργικά και οπτικά το κέντρο της πόλης με το Βαρόσι και την περιοχή των Μύλων – Καταρρακτών. 

Το έργο, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, έχει προϋπολογισμό 2.504.860,00 € και αναμένεται να συμβάλει ιδιαίτερα στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της πόλης.

Η προκήρυξη είναι σε εξέλιξη, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 28η Σεπτεμβρίου 2020.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365