Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Ανακοίνωση σχετική με τα περιοριστικά μέτρα

Ανακοίνωση

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Πέλλας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που θέτει τον Νομό Πέλλας σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID 19, γνωρίζει σε όλα τα μέλη – σωματεία της, την αναβολή όλων των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων, καθώς και την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των αγώνων κυπέλλου ερασιτεχνών για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι περιοριστικοί όροι της Ελληνικής Πολιτείας.Για τον λόγο αυτό όλα τα σωματεία θα πρέπει για οποιαδήποτε δραστηριότητα τους για το εν λόγω χρονικό διάστημα να συμμορφώνονται πλήρως προς τις υποδείξεις των υπευθύνων της Δημόσιας Υγείας και να τηρούν αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365