Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ακλόνητη η Αν. Θυσιάδου από την Αριδαία στον Ο.Λ.Καβάλας, με ένα τσουβάλι έργα μέσα σε ένα χρόνο

Ρεπορτάζ evdomimera.gr

Φαίνεται ότι κάποιοι με τις πληροφορίες που διοχετεύουν προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην διευθύνουσα σύμβουλο του ΟΛΚ την κ. Θυσιάδου. Έμαθα λοιπόν από ασφαλή πηγή ότι δεν πρόκειται να γίνει αντικατάσταση της Άννας Θυσιάδου και θα μείνει όσο κι΄ αν θα το ήθελαν κάποιο.



Με τη χθεσινή μου αναφορά σε αυτό το θέμα τελικά ισχυροποιήθηκε περισσότερο η θέση της Θυσιάδου στην καρέκλα της διευθύνουσας συμβούλου του ΟΛΚ και θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό τεστ και για την ίδια προκειμένου να διαπιστώσει ότι είναι ακλόνητη.

Σήμερα με αυτή την ευκαιρία σας παρουσιάζω το έργο που επιτέλεσε η διευθύνουσα σύμβουλος από τότε που ανέλαβε τα ηνία του ΟΛΚ

Συγκεκριμένα από τις 2 Οκτωβρίου του 2019 έγινε τα παρακάτω

Έγκριση Κτηρίου Διαβατηριακού Ελέγχου
Εγχειρίδιο Λειτουργικών Διαδικασιών για τον Επιβατικό Σταθμό για τις διαδικασίες του Schengen
Μελέτες
Επέκταση δικτύων ηλεκτροφωτισμού και τροφοδοσίας ελλιμενισμένων σκαφών- επιστρώσεις στον προσήνεμο μόλο λιμένα Καβάλας (1.550.000 €)
Επέκταση Κρηπιδωμάτων και Προσήνεμου μόλου καθώς και δίκτυα Η/Μ στη Χερσαία Ζώνη της Ιχθυόσκαλας στον Κεντρικό Λιμένα Καβάλας Απόστολος Παύλος (300.000 €, Π.Δ.Ε. 2020)
Διαπλάτυνση και επέκταση υπήνεμου μόλου κεντρικού λιμένα Καβάλας «Απόστολος Παύλος» (290.000€)
Μελέτη κτηριακών υποδομών, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και λοιπόν έργων για την πλήρη λειτουργία του νέου λιμένα Καβάλας «Φίλιππος Β’». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.500.000 € εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ανάπλαση συντήρησης τμήματος χερσαίας ζώνης (από Οδό Δαγκλή έως οδό Αβέρωφ) Κεντρικού Λιμένα Καβάλας Απόστολος Παύλος (224.000€, Π.Δ.Ε. 2020).
Ανάπλαση τμήματος της χερσαίας ζώνης λιμένα Καβάλας «Απόστολος Παύλος» στη γωνία των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αβέρωφ (Leader Αλιείας Δήμος Καβάλας).
Εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή προβόλου παραπλεύρως Παλαιάς Σκάλας για τον ασφαλή ελλιμενισμό πλωτών μέσων (στο λιμένα Κεραμωτής).
Πέργκολες καταστημάτων στη Χ.Ζ.Λ. Καβάλας Απόστολος Παύλος
Εξ’ ορθολογισμός Οφειλών
Πάρκο Φαλήρου
Νερό Φίλιππος Β΄
Παραχωρήσεις – Τραπεζοκαθίσματα
Μνημόνιο Συνεργασίας με το Δίκτυο Κοινωνική Αλληλεγγύης και Αρωγής για το κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος
Συνεργασία με Δήμο και Επιμελητήριο για Σύμβουλο Κρουαζιέρας

Business Model Canvas (Μηδέν κόστος)
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «CERTOUR II: FOR A BETTER SME MANAGEMENT» Black Sea 2014-2020, δημιουργήθηκε ένα σύστημα ελέγχου επιδόσεων του Οργανισμού, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο οικονομικό σκέλος της έννοιας επίδοση αλλά παράλληλα στους τρείς τομείς:

Θέματα πελατών
Εσωτερικής Οργάνωσης
Ανάπτυξης του Οργανισμού
Ερευνητικές Συνεργασίες
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
Υποβολή Πρότασης Υποβολή στο ΠΕΠ (Βαρέα Μέταλλα)
Κυματική Ενέργεια (Leader Αλιείας Δήμος Καβάλας)
Μικροπλαστικά (Υποβολή προς Δημοσίευση των ερευνητικών δεδομένων για τους 4 λιμένες αρμοδιότητας της Ο.Λ.Κ. Α.Ε.)
Κυκλική Οικονομία (Leader Αλιείας Δήμος Καβάλας)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ODYSSEA

Η συνεργασία αφορά στην ελεύθερη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ODYSSEA η οποία αναπτύχθηκε με σκοπό να προσφέρει σε πλήθος χρηστών δεδομένα σχετικά με τις ωκεανογραφικές, περιβαλλοντικές και μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν στην θάλασσα. Δεδομένα όπως το ύψος κύματος, τα θαλάσσια ρεύματα, η θερμοκρασία, η αλατότητα και η πυκνότητα του νερού είναι ελεύθερα διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας σε οποιοδήποτε σημείο της Μεσογείου. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα παρέχει σύντομα την δυνατότητα να συνδυαστούν οι προγνώσεις ανέμων και ρευμάτων με την μεταφορά και διάχυση τοξικών ρύπων, όπως μία πετρελαιοκηλίδα.
ΕΠΑΛ Δήμου Καβάλας

Προετοιμασία τεχνικού δελτίου για την πόντιση ενός ωκεανογραφικού σταθμού μέτρησης ρευμάτων, κυμάτων και περιβαλλοντικών παραμέτρων (θερμοκρασία, αλατότητα, χλωροφύλλη) καθώς και μετεωρολογικών συνθηκών (μετεωρολογικός σταθμός) και σταθμός ποιότητας αέρα (συγκέντρωση αιωρούμενων στερεών) οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε σημεία εκτός του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας (πλωτός σταθμός) και εντός της χερσαίας ζώνης (μετεωρολογικός σταθμός και σταθμός ποιότητας αέρα).

Εκτιμητής Ακινήτων για επανακαθορισμό των μισθωμάτων

Δήλωση Αυθεραίτων

Δήλωση Γεώτρησης Χ.Ζ.Λ. Κεραμωτής

Επεκτάθηκε το Δίκτυο Ηλεκτοφωτισμού και Υδροδότησης τοποθετήθηκαν 4 μηχανήματα παροχής νερού και ρεύματος (Pillar) Χ.Ζ.Λ. Κεραμωτής


Συντήρηση Κοινόχρηστων χώρων (Λουλούδια, Διαβάσεις, Παγκάκια)

Συντηρήσεις Μηχανημάτων

Περάτωση – Ολοκλήρωση συστήματος ενεργής Πυρόσβεσης

Εγκατάσταση συστήματος Εξαερισμού της γεννήτριας.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ποσού 20.000 ευρώ μεταξύ της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. και της Αναπτυξιακής Ο.Τ.Α. Νέστου (περισυλλογής απορριμμάτων)

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ποσού 20.000 ευρώ μεταξύ της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. και της Αναπτυξιακής Ο.Τ.Α. Νέστου (φροντίδα του πρασίνου)

Εκπόνηση τεχνικού δελτίου για την κατασκευή φρεατίου για τα όμβρια ύδατα στην περιοχή του Γλάρου (στο λιμένα Κεραμωτής).

Εκπόνηση τεχνικού δελτίου για την πεζοδρόμηση στην περιοχή του Γλάρου και καινούργια ιστία οδοφωτισμού (στο λιμένα Κεραμωτής).

Στρατηγική μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το λιμένα Απ. Παύλος βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης.

Ανάθεση προς εκπόνηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το λιμένα Φίλιππος Β΄.
Ανάθεση προς εκπόνηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το λιμένα Απ. Πάυλος.
Τεχνικό Δελτίο για κατασκευή βόθρου στο λιμένα Ελευθερών.

Επικαιροποιήση Master Plan ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η Σ.Μ.Π.Ε.

Πηγή: evdomimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365