Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 22/09 Κριός

Τονώστε τις συμπράξεις σας, αγαπητοί Κριοί! Μήπως παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους τελευταία ή σκέφτεστε μια δυναμική συνεργασία; Όλα θα πάρουν αίσια πορεία, με τον Ήλιο στον Ζυγό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.
Σημαίνουσες συμμαχίες λαμβάνουν μια δόση «χρυσόσκονης», τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοιχτείτε στις δεσμεύσεις και θα διευρυνθούν οι προοπτικές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μιας και ευνοείται ιδιαίτερα και ο επαγγελματικός τομέας τώρα, οι δημιουργικές διαπραγματεύσεις θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η ενέργειά σας ανανεώνεται, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.
Εστιάσετε στο να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας τις επόμενες εβδομάδας. Κάντε τώρα τους ιατρικούς ελέγχους σας, περιλαμβανομένου του οδοντίατρου… Ανανεώστε τις συνδρομές σας σε γυμναστήρια και συνεδρίες γιόγκα, γεμίστε ψυγείο και ντουλάπια με φρέσκα και θρεπτικά τρόφιμα.
Με τον 6ο Οίκο να ελέγχει και την καθημερινότητα, κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας. Εστιάστε στην ισορροπία της ευημερίας και του μυαλού σας!

ζώδια σήμερα 22/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σε κάθε κενό στο πρόγραμμά σας θα μπουν απολαυστικές δραστηριότητες! Το ρομάντζο και ο πολιτισμός θα συμβαδίσουν μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, με τον Ήλιο να χορεύει στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να χαρείτε με μουσική και χορό, τέχνες και επιστήμες, όλα όσα αγαπάτε να ασχολείστε. Και βέβαια θα έχετε στο πλάι σας το πιο αγαπητό σας – ή πιο πολλά υποσχόμενο άτομο. Μην περιμένετε από κανέναν να σας ενθουσιάσει, είναι η δική σας φάση για να κάνετε τις πρώτες κινήσεις! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, οι ήδη εξαιρετικές σχέσεις σας με φίλους και οικογένεια φωταγωγούνται! Με τον Ήλιο στον Ζυγό, ο 4ος Οίκο σας του σπιτιού θα λουστεί από το θερμό φως του. Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου μπορείτε να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να κουρνιάσετε στη βολική σας θαλπωρή. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας, είναι η ιδανική στιγμή να συμφιλιωθείτε. Επίσης, ενδείκνυται για να ανανεώσετε τη διακόσμηση τους προσωπικούς σας χώρους. Κα αν δεν νιώθετε καλά στην τωρινή κατοικία σας, αρχίστε την έρευνα για μια καινούργια! 

ζώδια σήμερα 22/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι ώρα να πιάσει δουλειά ο καλλιτεχνικός διευθυντής μέσα σας! Ο Ήλιος γλιστρά στον Ζυγό και τον 3ο Οίκο σας της ανεμελιάς και της επικοινωνίας. Καιρός να βάλετε περισσότερη κοινωνικότητα και ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από την «έδρα» σας για να νιώσετε χαρούμενοι και πλήρεις μέχρι τις 22 Οκτωβρίου… Και ευκαιρίες προόδου θα σας προσεγγίζουν από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως η περίοδος των γενεθλίων σας επηρέασε κάπως την οικονομική σας ισορροπία; Πάντως σίγουρα το γιορτάσατε με χάρη! Αλλά τώρα ο Ήλιος αποχωρεί από τα εδάφη σας… Και θα έχετε να χειριστείτε εκκρεμότητες, να οργανώσετε το νέο σας πρόγραμμα, να ανανεώσετε τους στόχους σας. Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και των πρακτικών θεμάτων. Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τους λογαριασμούς και να ετοιμάσετε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις! 

ζώδια σήμερα 22/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, λένε ότι είναι ανθρώπινο χάρισμα η ικανότητα να εφευρίσκει τον εαυτό του ξανά και ξανά… Αν ισχύει, θα έχετε για έναν μήνα την ευκαιρία να αλλάξετε όλο το σύμπαν σας! Η γενέθλια εποχή σας αρχίζει, με την επίσκεψη του Ήλιου στο ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας του εγώ. Όλα θα γίνουν πιο γόνιμα για την πνευματική, σωματική και συναισθηματική διεύρυνσή σας. Όλο το σύμπαν θα είναι ο κόσμος σας μέχρι τις 22 Οκτωβρίου: Και με τις καινούργιες ευκαιρίας που θα σας προσεγγίσουν, τα πάντα θα είναι πιο εφικτά! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπαίνετε σε μια πιο χαλαρή φάση έμπνευσης! Οι δημιουργικοί και πνευματικοί σας χυμοί θα αρχίσουν να ρέουν, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της ανώτερης διαφώτισης μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Όταν δεν θα διαλογίζεστε κάτω από τα άστρα, θα στραφείτε στην επούλωση και τη λήξη όσων δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Είναι η εποχή που θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, να κλείσετε εκκρεμότητες, θα απελευθερωθείτε από παλιές πικρίες. Παραμερίστε το άγχος και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, που θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη τώρα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ομαδική δουλειά θα είναι η δουλειά των ονείρων σας μέχρι τις 22 Οκτωβρίου! Η δημοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Ανοίξτε τα φτερά σας και διευρύνετε την οπτική σας με καινούργια μέρη – και καινούργια άτομα, αντισυμβατικά και ίσως λίγο εκκεντρικά. Καθετί ιδιόρρυθμο μπορεί να δώσει στα εγχειρήματά σας την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται. Να θυμάστε ότι θα είστε πόλος έλξης για τις πιο ιδιαίτερες ιδιοσυγκρασίες!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θέστε όσο πιο ψηλά μπορείτε τον πήχη των ονείρων σας! Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίθουν από δυνατότητες και προοπτικές για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, πολλά υποσχόμενα για τα κέρδη και τη φήμη σας. Το φυσικό σας επικοινωνιακό χάρισμα θα βοηθήσει να κάνετε δυναμικές κινήσεις, που θα βάλουν το όνομά σας στις πιο πετυχημένες λίστες! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώθετε ένα κέντρισμα για «διαδρομές»; Η ταξιδιωτική συγγραφέας Έλα Μέιλαρτ, υποστήριζε ότι «οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να ξεφύγουν από τη ρουτίνα, που σκοτώνει τη φαντασία και τον ενθουσιασμό τους». Εσείς το κατανοείτε καλύτερα από όλους, γι’ αυτό και θα σας συναρπάσει η περίοδος που επακολουθεί! Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να μεταβείτε οπουδήποτε στον κόσμο, η έρευνα και μόνο θα σας χαροποιήσει επαρκώς. Αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα και μην εκπλαγείτε αν κληθείτε για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι κάπου μακριά! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, η κυνική πλευρά σας μπορεί να καγχάζει με την ιδέα του «ιδανικού» ταιριού… Αλλά η ρομαντική σας πτυχή ξέρει ότι κάποιες επαφές είναι σαν θεόσταλτες! Κρατήστε αυτή την ιδέα του σπάνιου – ή ανανεώστε τη αν το έχετε βρει ήδη. Με τον Ήλιο στον Ζυγό μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, φωτίζεται ο 8ος Οίκο σας των σχέσεων. Θα αποζητήσετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με ανεβασμένη την ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το άτομο που ταιριάζει στα ζητούμενά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365