Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 24/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ίσως δεν μπορέσετε να τηρήσετε όσα διακηρύσσετε περί ισονομίας ! Ο παθιασμένος Άρης που σας κυβερνά και κινείται ανάδρομος στα εδάφη σας, γυρίζει την πλάτη στον εκφραστικό Ερμή.
Ο εγωισμός σας μπορεί να δυσκολέψει κάθε προσπάθεια για συμβιβασμό, γιατί δεν θα κάνετε παραχωρήσεις στα ζητούμενά σας. Να ξέρετε ότι αυτή η απληστία ή/και υπέρμετρη φιλοδοξία, είναι πιθανό να διαταράξει την αρμονία σε μια σημαντική σχέση! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν σας ταιριάζει η προσκόλληση σε πρόσωπα και πράγματα!
Αλλά μπορεί να φτάσετε εκεί εξαιτίας μιας αντίθεσης του ανάδρομου Άρη με τον Ερμή, στους τομείς σας του υποσυνείδητου και των εμμονών. Όσο προσπαθείτε να επιβληθείτε σε κάτι, τόσο περισσότερη αντίσταση θα συναντάτε…
Συνειδητοποιήστε το γρήγορα, για να μην σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια. Συμπεριφερθείτε όπως θα θέλατε να σας φερθούν και στρέψτε αλλού την προσοχή σας! 

ζώδια σήμερα 24/09 Δίδυμοι

Κάντε ένα βήμα πίσω, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί η φωνή σας της λογικής, σε μια διένεξη τρίτων που δραματοποιούν τα πάντα. Μια επιθετική αντίθεση του ανάδρομου Άρη με τον διαλεκτικό Ερμή, θα κάνει ανέφικτη τη συνεννόηση. Θα είναι πιο συνετό να αποφύγετε να ρίξετε «λάδι» στη φωτιά τους, από καλή πρόθεση και υπερβολικό ζήλο… Καλύτερα να αποτραβηχτείτε! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην πέσετε στην παγίδα της φρενίτιδας! Αναρωτιέστε πώς πρέπει να χειριστείτε την απαίτηση δικών σας ατόμων για περισσότερη προσοχή… Είναι γεγονός ότι ο φόρτος εργασίας δεν σας αφήνει όσο περιθώριο θα θέλατε. Αντί να αντιδράτε νευρικά ή να προσπερνάτε το θέμα, εστιάστε στο δεδομένο ότι είστε μόνο ένα άτομο: Μια πολωτική αντίθεση του Ερμή με τον Άρη, διαβεβαιώνει ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Ενημερώστε τον κύκλο σας για τον περιορισμένο χρόνο σας, ειλικρινά και χωρίς δισταγμό! 

ζώδια σήμερα 24/09 Λέων

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο πολεμιστής Άρης επιτίθεται στον εκφραστικό Ερμή από τη ζώνη σας της επικοινωνίας. Καλύτερα να κάνετε μια παύση πριν θίξετε ευαίσθητα θέματα. Μόλις ανοίξετε το στόμα σας, δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα λόγια σας. Και η δική σας ειλικρίνεια θα κεντρίσει τους άλλους να είναι εξίσου ειλικρινείς – και δεν θα σας αρέσει… Καλύτερα να αφήσετε καθετί σοβαρό για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε πιο διαλλακτική διάθεση! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα νιώσετε σαν σε πεδίο μάχης με ανταλλαγή πυρών! Η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην ατμόσφαιρα και δεν θα βρίσκετε τρόπο να καλυφτείτε. Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του επικοινωνιακού Ερμή με τον πολεμιστή Άρη. Όσο κι αν θέλετε να λειτουργήσετε ως ενήλικες, οι άλλες πλευρές θα σας τραβούν προς αντίρροπες κατευθύνσεις. Αν και δεν είστε χειριστικοί τύποι, κάντε μια παύση και αναρωτηθείτε γιατί εμπλέκεστε στη συγκυρία: Άραγε σας ωθεί το πείσμα ή πραγματικά εμπιστεύεστε τόσο τις θέσεις σας; 

ζώδια σήμερα 24/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, στις ομάδες και τις σχέσεις δεν χωράει το «εγώ»! Αν σιγοβράζει μια αντιπαλότητα με το ταίρι σας, θα μετανιώσετε πικρά αργότερα αν δεν την χειριστείτε άμεσα. Μια αντίθεση έντασης ανάμεσα στον Ερμή στα εδάφη σας με τον Άρη, απαιτεί τη διάσημη εξισορροπητική σας ιδιοσυγκρασία. Αν το ταίρι σας επιτίθεται, μην πέσετε στην ίδια παγίδα… Αν ακούσετε με προσοχή, θα αποδείξετε τη διάθεσή σας να χτίσετε γέφυρες! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην πνίγεστε στις λεπτομέρειες! Μπορεί να σας ωθήσει εκεί μια αντίθεση του Ερμή με τον Άρη, που ίσως σας κάνει κάπως κυκλοθυμικούς. Ωστόσο, δεν θα χαθεί ο κόσμος αν καθυστερήσετε λίγο στη διεκπεραίωση μιας υποχρέωσης… Πριν ξεστομίσετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα, βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά και αρχίστε να τις χειρίζεστε διαδοχικά. Έτσι δεν θα προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότης, μήπως δίνετε ή παίρνετε μπερδεμένα μηνύματα; Ο Ερμής στον τομέα σας της φιλίας. συγκρούεται με τον Άρη από τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης Μπορεί η ένταση και οι αντοχές σας να φτάσουν στα άκρα, ειδικά αν κάποιοι κεντρίσουν ευαίσθητες χορδές σας. Μην αναμένετε από άλλους να ξέρουν οι άλλοι πώς νιώθετε αν δεν εκφραστείτε, γι’ αυτό φροντίστε να εξηγήσετε ήρεμα… Και αν νοιάζεστε για το πώς είναι οι άλλοι, ρωτήστε τους αντί να τους πείτε εσείς! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάπου έχει χαθεί η ισορροπία σας; Μια έντονη αντίθεση του διανοητικού Ερμή με τον απαιτητικό Άρη, μπορεί να σας στέλνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Με τις πληροφορίες και την έμπνευση να διχάζονται, δεν πρέπει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Προετοιμάστε σώμα και πνεύμα και να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να μπορείτε να χειρίζονται γρήγορα τα καινούργια δεδομένα. Αν καταφέρετε να αναζωογονήσετε και την προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή στο ενδιάμεσο, ακόμα καλύτερα! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπορεί η απόλυτη αλήθεια να μην είναι η πιο ενδεδειγμένη στρατηγική αυτή τη στιγμή! Μια αντίθεση του Ερμή με τον Άρη, κεντρίζει τους τομείς σας της ειλικρίνειας και της επικοινωνίας: Ίσως είναι καλύτερα να «χτενίσετε» κάπως τα δεδομένα μιας κατάστασης… Αύριο που η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ξεκάθαρη, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία που θα παραλείψετε τώρα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, πάντα νιώθετε άβολα όταν χάνετε την ισορροπία σας! Αλλά κάποιες οικονομικές συζητήσεις με φίλους, μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Ο Ερμής αντιτίθεται στον επιθετικό Άρη και ενδέχεται να υπάρξουν ενοχλήσεις: Μην δανείσετε χρήματα και μην θίξετε ευαίσθητα θέματα που ενέχουν χρήματα. Αν βγείτε, φροντίστε να μοιράζεστε όλοι εξίσου το κόστος. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας – και το πορτοφόλι σας – δεν είστε πάντα και μόνο τα «καλά παιδιά»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365