Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κανονικά αύριο η έναρξη των σχολείων στην Π.Ε. Πέλλας - Η Ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας

Ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας

Μετά την τριήμερη αναστολή της έναρξης λειτουργίας των σχολείων στην Π.Ε. Πέλλας, το πρώτο κουδούνι θα σημάνει την έναρξη της σχολικής χρονιάς για όλα τα σχολεία μας αύριο Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020.Τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας είναι έτοιμα να λειτουργήσουν και διαθέτουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Παρακαλούνται όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τα αρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας προκειμένου να έχουμε μία ομαλή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365