Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σήμερα η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία στην Πέλλα

Στις εκπαιδευτικές δομές που λειτουργούν στην Κεντρική Μακεδονία δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Σήμερα θα ληφθεί νέα απόφαση σχετικά με το εάν θα ανοίξουν από τη Δευτέρα τα σχολεία στην Πέλλα, τα οποία έμεινα κλειστά έπειτα από εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή.


Στις εκπαιδευτικές δομές που λειτουργούν στην Κεντρική Μακεδονία δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό ή μαθητή, σύμφωνα με την συνολική εικόνα που έχει από τους τοπικούς διευθυντές η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Αλέξανδρο Κόπτση, ο οποίος μίλησε στο ΑΜΠΕ, τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από τον κορονοϊό, όπως έχουν εξειδικευτεί βάσει των εισηγήσεων και οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι της COVID-19 εφαρμόζονται χωρίς προβλήματα στις σχολικές μονάδες, ενώ οι αντιδράσεις στη χρήση μάσκας έχουν «μία περιορισμένη δυναμική» και «συζητούμε με τους μαθητές και τους γονείς, ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση, να απαντηθούν με τον διάλογο οι ανησυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365