Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε . Πέλλας: Προς αναβολή η έναρξη της σχολικής χρονιάς

Τα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται στην Π.Ε. Πέλλας, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση

Ανησυχία επικρατεί μεταξύ των γονέων, όσον αφορά στο άνοιγμα των σχολείων που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα. Τα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται στην Π.Ε. Πέλλας, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.Πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς στους τέσσερις Δήμους της Πέλλας, στους Δήμους Αλμωπίας, Πέλλας, Έδεσσας και Σκύδρας.

Αυτό πρακτικά μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους: Ο ένας τρόπος είναι να υπάρξει σχετική απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και των αρμόδιων Υπουργείων. Ο δεύτερος τρόπος έχει να κάνει με την απόφαση των τεσσάρων Δημάρχων ώστε να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα, κάτι που ακούγεται έντονα. Οι Δήμαρχοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν την έναρξη για τρεις ημέρες και στη συνέχεια η απόφαση μεταφέρεται στον Αντιπεριφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365