Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης ανηφόρας Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Είμαστε έτοιμοι για τους χειμερινούς μήνες – Θα ακολουθήσει άμεσα η διαγράμμιση» .




Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της ανηφόρας της Έδεσσας, από την είσοδο προς την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας μέχρι το σχολικό συγκρότημα στην είσοδο της πόλης. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα με αντιολισθηρά υλικά, για τη μέγιστη προστασία της οδού κατά τους χειμερινούς μήνες και την αποφυγή ολισθηρότητας των διερχόμενων οχημάτων. 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της ανηφόρας της Έδεσσας που είναι ένας δρόμος με μεγάλο όγκο διερχόμενων οχημάτων στον οποίο παρουσιάζονται συχνά ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας. Πολλά οχήματα αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ανάβαση, είτε λόγω βάρους, είτε λόγω παλαιότητας και μικρής ιπποδύναμης. Τα προβλήματα επιδεινώνονται κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ λόγω της συχνής χρήσης άλατος αποχιονισμού παρατηρούνται εκτεταμένες καταστροφές στον ασφαλτοτάπητα. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, δώσαμε προτεραιότητα στο συγκεκριμένο έργο και το υλοποιήσαμε άμεσα και με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Να σημειώσω επίσης ότι, τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα προχωρήσει η διαγράμμιση του δρόμου, ώστε να παραδώσουμε σε κυκλοφορία ένα άρτιο έργο από κάθε άποψη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ανάδοχο του έργου και στους επιβλέποντες για την συνεργασία τους, καθώς και στους διερχόμενους οδηγούς για την υπομονή τους με τα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας που επιβάλλαμε, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφάλειας τεχνικών έργων». 



1 σχόλιο:

  1. στην Αριδαία χρωσταει η Περιφέρεια καμιά 300σαριά χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης.Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365